KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Tokyo

Bestil krydstogt

I kontrasternes Tokyo kan man finde gamle templer og haver midt imellem skyskraberne i Japans største by. I megabyen Stortokyo, som har mere end 35 millioner indbyggere, finder man stadig plads til parker og haver.

Tokyo har mange spændende bydele med hver deres særlige karakter. Mange besøgende fortæller om, hvordan et besøg i byens forskellige shoppingdistrikter vækker begær efter alle de flotte og seje ting, man finder. I det kulørte Shibuya opstår mange af Japans trends, som tit breder sig til resten af verden. Ginza er et populært shoppingdistrikt, men hvis det er teknik, man er interesseret i, skal man tage til Akihabara. Harajuku er et vaskeægte modemekka, ikke mindst for de unge. Shinjuku er et populært fornøjelses- og shoppingområde, mens man i Asakusa med de smalle gader kan opleve stemningen fra det gamle Tokyo.

Man siger, at Tokyo aldrig sover, og nattelivet har noget at byde på for enhver. Overalt støder man på izakaya, de japanske barer, der serverer mad og drikke indtil ud på de små timer. På Tokyos musik- og klubscene kan man finde intime loungeklubber, jazzklubber, glitrende fashionklubber, discoklubber, rockklubber, underground-klubber og fantasifulde temaklubber. Mulighederne er uendelige. Nattelivet er livligst i Roppongi, Shinjuku, Shibuya og Ginza. Det er bemærkelsesværdigt, at byen er en af verdens sikreste byer med meget få forbrydelser sammenlignet med de fleste andre storbyer.

Transportmuligheder og afstande

Tokyo har et godt udbygget netværk af tog- og metrolinjer, som drives af en række forskellige selskaber. Også busser, monorail og sporvogne indgår i den kollektive trafik. De største stationer er Tokyo station og Shinjuku station, som har det største antal rejsende i verden. Mange af metrolinjerne er bygget sammen med toglinjer og kører også på deres spor.

Havnen

Mellemstore krydstogtskibe anvender Harumi Passenger Ship Terminal, som ligger i Tokyos havneområde. Den nærmeste metrostation, Kachidoki Station, ligger cirka 20 minutters spadseretur fra havnen. Fra havnen går der også busser til metrostationen Ginza.

Større krydstogtskibe kaster tit anker ved Oi Wharf Marine Products-havnen. Fra havnen går der busser til jernbanestationen Shinagava JR.

Nogle af de større krydstogtskibe kan også lægge til ved Osanbashi International Passenger Terminal i Yokohamas havn. Yokohamas havn ligger ca. 40 km fra Tokyo. Fra havnen er der en kort gåtur til metrostationen Nihon Odori. Derfra er der 40 minutter til Shibuya station i Tokyo.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi