Auckland

Bestil krydstogt

Auckland kaldes “City of Sails” og er New Zealands største by. Auckland er nærmest omgivet af havet og kendt for sine mange alsidige aktiviteter og idylliske beliggenhed. Fra Auckland kommer du hurtigt ud til stranden, havet eller skovene i Waitakere. Byens stemning er afslappet og international, og det er lige så nemt at finde en sushibod eller en indisk restaurant i centrum som vesterlandske caféer. Det er også let at tage på endagstur ud af den livlige by til de øer, man kan skimte i horisonten. Du skal bare hoppe om bord på færgen, og inden længe kan du nyde udsigten fra toppen af vulkanøen Rangitoto. Hvis du holder af vin, bør du besøge Waiheke Island.

Den bedste måde at udforske området omkring Auckland på er ved at leje en bil. Afsidesliggende, naturskønne strande langs de lange kystlinjer kan ofte kun nås med bil. Auckland er det perfekte udgangspunkt for en erobring af New Zealand!

Afstande og transportmuligheder

Fra Aucklands internationale lufthavn er der 22 km ind til centrum af Auckland. En busbillet til Airbus Express koster omkring 90 SEK. Så bliver man kørt direkte mellem havnen og lufthavnen. Turen tager ca. 45-60 minutter.

Havnen

Der er to anløbsbroer i Aucklands havn, nemlig Queens Wharf og Princes Wharf, hvor de store krydstogtskibe lægger til. Havnen ligger få minutters gang fra Aucklands centrum. Der kører busser og taxier fra Britomarts station meget tæt på havnen.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Galleria