Melbourne

Bestil krydstogt

Kulturens og kunstens vugge, Melbourne, er Australiens næststørste by. Hvis du bruger tid i bymidten, vil du opdage, at den er nydeligt opdelt i små områder. Bykernen har bevaret den britiske koloniale byplan med lige gader og en meget jævn geografisk fordeling, hvilket gør det nemt at finde vej. Her finder du kunst, barer og restauranter langs gaderne, shopping til ethvert budget i Bourke og Collins Streets og kreative outlets i Flinders Quarter. På St Kilda Road er der gallerier og haver, mens nabokvarteret Yarra Precinct and Docklands lokker med udsigt over vandet. En sporvognstur væk i de eklektiske bydele i byens udkant er mulighederne uendelige. Tag på cykeltur i de hippe nordlige forstæder Collingwood, Fitzroy, Brunswick og Northcote. Du kan shoppe på South Yarra, Prahran og Toorak. Tag dit håndklæde med til St Kilda, Port Melbourne og det sydlige Melbourne, og sæt kursen mod vest, så finder du god mad og fantastiske strande.

Afstande og transportmuligheder

Melbourne International Airport ligger cirka 20 kilometer fra Melbournes centrum. Det er nemmest at komme ind til Melbourne med ekspresbus (Skybus), som afgår hvert 10. minut. Et billigere alternativ er bybussen. Passagerer, som rejser til og fra byen, kan tage toget til Broadmeadows Station, som ligger tæt på lufthavnen, og stige om bord på SmartBus Route 901, der kører ofte.

Havnen

Flere krydstogter i Australien og jorden rundt gør holdt i Melbourne. Krydstogtskibene lægger til ved Station Pier i havnen i Melbourne 4 kilometer fra det centrale Melbourne. Fra havnen til centrum går der busser, sporvogne, taxier og Skybus-transferbusser.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Galleri