Barbados

Bestil krydstogt

Paradisøen Barbados har længe været et af de mest populære rejsemål i Caribien. På Barbados lokker den uberørte natur, det rene havvand, de venlige mennesker og alle de aktiviteter, der tilbydes. Derudover er det en fordel for mange, at man taler engelsk over hele øen. I disse fantastiske omgivelser er det let at glemme alle hverdagens bekymringer og bare nyde en afslappende og fuldendt ferie! Øens veje er i god stand, og det er nemt at give sig i kast med at udforske øens øde strande.

Blandt Barbados’ delikatesser hører naturligvis fisk, skaldyr og rom. Ikke overraskende er der mange glimrende restauranter på øen! En aktiv dag kan med fordel rundes af med en middag på en strandrestaurant i solnedgangens skær. Hvis du er typen, der elsker at være aktiv under din ferie, bliver du ikke skuffet. Barbados er drømmerejsemålet for alle, der elsker at bade. Du kan prøve at surfe, snorkle og dykke.

Afstande og transportmuligheder

Grantley Adams International Airport ligger 13 kilometer fra Barbados’ hovedstad, Bridgetown. Den nemmeste måde at komme fra lufthavnen til byen på er at tage en taxi. Men vær forsigtig, når du vælger en taxi. De officielle taxier er udstyret med gule etiketter, hvorpå der står “Authorised taxi”. Der går også busser på landevejen uden for lufthavnen en gang i timen. I lufthavnen kan du få aktuelle oplysninger om busserne.

Havnen

Mange krydstogter i det sydlige Caribien lægger kursen forbi Barbados. Bridgetowns havn ligger fem minutters taxitur fra det centrale Bridgetown. Fra Grantley Adams International Airport er der ca. 13 kilometer ind til centrum. Fra havnen kan du tage ind til centrum med en transferservice for en rimelig pris.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Galleri