San Juan

Bestil krydstogt

Herlige Puerto Rico er den østligste ø i de Store Antiller i det Caribiske Hav. På Puerto Rico kan du nyde hede salsarytmer og stærk rom – det er jo her, verdens mest kendte rom, Bacardi, fremstilles. Øen er som skabt til surfing, vandreture i regnskoven, snorkling blandt koralrevene og svømmeture i de klare laguner. Efter en dag fyldt med eventyr kan du slappe af på en god restaurant med krydret caribisk mad i San Juan eller i en af de hyggelige mindre byer.

Øens hovedstad, San Juan, er en usædvanlig kulørt by. Den gamle bydel er kendt for sine pastelfarvede huse og smalle brostensgader og er på UNESCOs verdensarvliste. Samtidig kan man fornemme den amerikanske indflydelse, eftersom Puerto Rico er et selvstyrende område under USA. Der tales primært spansk på øen, men man klarer sig også fint med engelsk.

Afstande og transportmuligheder

San Juans internationale lufthavn ligger cirka 20 minutters biltur fra havnen. En taxi koster omkring USD 25. Isla Grande Airport ligger ved siden af terminalen Pan America Pier, men benyttes mest til fly internt i Caribien.

Havnen

Mange krydstogter i Caribien gør holdt i Puerto Rico. I San Juans havn er der to forskellige terminalområder, Old San Juan Piers og Pan America Pier. Hvis du starter dit krydstogt i San Juan, afgår skibet formentlig fra terminalen Pan America Pier. Krydstogtskibe, som opholder sig i San Juan en dag, kaster som regel anker ved Old San Juan Piers. Du kan få oplyst den præcise terminal hos rederiet. Pan America Pier ligger ved siden af lufthavnen Isla Grande. Det er nemmest at komme ind til San Juans gamle bydel med taxi eller rederiets bus. Terminalen Old San Juan Piers ligger ved siden af den gamle bydel, så seværdighederne er inden for gåafstand.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Galleri