Bergen

Bestil krydstogt

Bergen ligger omgivet af syv bjerge og er porten til en af verdens mest populære seværdigheder, nemlig de norske fjorde. Som gammel hansestad er byen præget af en maritim atmosfære, men byder derudover på den perfekte kombination af natur, kultur, historie og spændende byliv. Bergens unikke charme opleves bedst under en spadseretur gennem bydelen Bryggens smalle stræder fra Hanseforbundets tid. Den ældste bydel er på UNESCOs verdensarvliste, og et besøg her føles som at blive sendt langt tilbage i tiden. Fløibanen er en anden meget populær attraktion. Det er en skinnebane, der løber fra centrum til toppen af bjerget Fløyen. Turen tager kun 7 minutter, men fra udsigtsområdet på toppen har du en fantastisk udsigt ud over byen, bjergene og fjordene. Herfra udgår mange vandreruter, og der er også en restaurant, en café, en souvenirbutik og en legeplads.

Lufthavnen

Lufthavnsbussernes holdeplads er lige uden for terminalbygningen. Bussen kører ad flere forskellige ruter til endestationen ved Radisson Blu Royal Hotel ved Bryggen i Bergens centrum. Busserne kører hvert 10. minut.

Havnen

Havnen i Vågen ligger nær centrum. Herfra er der ca. en kilometers gang til den populære bydel Bryggen. Der kører også busser fra havnen til Bergens centrum.

 

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi