Athen

Bestil krydstogt

Mange har hørt om Athen pga. den antikke mytologi, og byen er kendt for Parthenon-templet på Akropolis-klippen. Men Athen har så meget mere at byde på. Det er en livlig metropol med en kombination af antikke templer og moderne metroer. I Athen kan den historisk interesserede bl.a. fordybe sig i det antikke Agora og det arkæologiske museum. Omkring Syntagma-pladsen ligger der populære shoppingområder i Athens moderne bydele. Her er der masser af fortovscaféer og restauranter, hvor du kan tage en pause efter en shoppingtur. Fra Athens havneby Piræus er det nemt at tage en færge eller flyvebåd ud og udforske det berømte græske øhav.

Afstande og transportmuligheder

Athens internationale lufthavn ligger i Spata, 33 kilometer sydøst for Athen. Det tager knap en time med flybussen til Syntagma-pladsen. Metroen til Syntagma-pladsen tager 27 minutter, mens turen til Piraeus tager 60 minutter. Havnen i Piræus ligger ca. 50 km fra Athens internationale lufthavn og ca. 8-9 km fra det centrale Athen (15-30 minutters rejse afhængigt af trafikken).

Havnen

Havneområdet er opdelt i tre dele. Skibe anløber Megas Limani. Der er flere forretninger, butikker og gode spisesteder i havnen.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Video