Barcelona

Bestil krydstogt

Barcelona er en interessant blanding af gammelt og nyt. Det er nemt at kombinere sol og strand med kultur i Barcelona, for lige ved siden af centrum ligger der en 12 km lang sandstrand. I byen kan man også beundre Antonio Gaudis: Sagrada Familia, parken og slottet Güell, Casa Mila og Casa Battló. Barcelona huser mange spændende museer, og for kunstkendere er byen bestemt et besøg værd, for du kan se værker af både Picasso, Miró og Salvador Dali.

Las Ramblas er byens bankende hjerte. Langs shoppinggaden finder du Barcelonas bedste caféer og tapas-barer, hvor du kan fordrive mange timer ad gangen. Om dagen står der handlende og sælger alt fra blomster til kunsthåndværk, og gadekunstnere underholder med jongleringskunster og mimeshows.

Der er masser af shoppingmuligheder i hele byen, som har mange shoppingcentre og eksklusive modebutikker, hvor man kan gå på jagt efter gode tilbud. Du skal også unde dig selv et besøg i torvehallen La Boqueria, hvor de sælger alskens lækkerier fra det catalanske køkken.

Barcelona er også kendt for sit natteliv. Hvis du går en tur i byen om aftenen, er et besøg på en bar i de gotiske kvarterer, en café eller dans til den lyse morgen på et diskotek alle attraktive alternativer.

Afstande og transportmuligheder

Lufthavnen Barcelona International Airport, der er bedre kendt som El Prat, ligger ca. 13 km sydvest for Barcelonas centrum ved byen El Prat de Llobregat.

Tog nr. 10 kører mellem lufthavnen og Barcelonas hovedbanegård, Estación de Sants, og turen tager ca. 20 min. Med taxi tager det ca. 30 minutter afhængigt af trafikken. Det er nemt og billigt at komme omkring i byen med bus, tog og taxi.

 

Havnen

Havnen ligger i bymidten, hvor Las Ramblas slutter ved havet. Skibe ankommer til terminal 7-9, til Moll Adossat, mens mindre skibe lægger til i den gamle havn Port Vell.

Fra lufthavnen tager det ca. 20-30 minutter at komme til havnen med taxi. Der er ingen direkte busser fra lufthavnen til havnen, men man kan køre via centrum. Stå af ved stationen Catalunya eller Sants Estacion, og fortsæt med metroen til stationen Drassanes. Derfra krydser du gaden mod havet. Der finder du busholdepladsen med busser, der kører til havnen. Bussen stopper ved alle terminaler. Hvis du kommer til Barcelona med bil, er der parkeringsmuligheder ved World Trade Centre. Der er mulighed for bagageopbevaring i terminal 1 i lufthavnen og på stationen Sants Estacion. Du kan også få dit bagage sendt direkte fra havnen til lufthavnen, hvis du har en sen flyafgangstid, og gerne vil bruge dagen på at opleve Barcelona.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Video