Firenze

Bestil krydstogt

I Firenze er det let at blive helt balstyrisk af al kunsten. Byen er især kendt for sin kunst og arkitektur fra renæssancen, og den har været hjemsted for mange verdensberømte kunstnere. Derfor er det også indlysende, at man i Firenze finder et stort antal spændende museer, gallerier, monumenter og biblioteker. Det er hyggeligt at gå en tur langs floden Arno, som snor sig gennem byen, og undervejs kan du lægge turen forbi broen Ponte Vecchio, som er blevet bevaret siden middelalderen.

Firenze er også en rigtig shoppingby med et stort udvalg af modebutikker, torvehaller, markeder og indkøbscentre. Du finder højeste kvalitet til overkommelige priser i forskellige outlet-butikker. Der er et gavmildt udvalg af restauranter i det centrale Firenze, men den bedste pizza finder du i torvehallen Sant’Ambrogio.

Lufthavnen

Firenzes lufthavn, Amerigo Vespucci, ligger ca. 5 km fra centrum. En særlig flybus, “Vola in bus”, kører dig ind til bymidten (togstationen S. Maria Novella) på 20-25 minutter.

Havnen

Krydstogtskibene lægger til ved havnen i Livorno eller La Spezia, som ligger ca. 90 respektive 150 km fra Firenze. Det tager ca. halvanden time at køre fra Firenze til Livorno med tog, hvilket er den mest praktiske måde. Fra togstationen i Livorno er det nemmest at tage en taxi, da der er for langt at gå. Toget til La Spezia tager ca. 2,5 timer, og havnen ligger 2,5 km fra stationen.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi