Genova

Bestil krydstogt

Genova er Italiens største havneby med masser af middelalderkirker, barokke pladser og historiske monumenter. Desuden kan byen prale af en af de mest interessante modescener i dag. Fra havet er det en oplevelse at se byens bygninger i flere lag på bjergskråningerne.

I den gamle bydels travle gader kan du virkelig mærke middelalderstemningen, og Via Garibaldi, som ligger langs med byens palads, er på UNESCOs verdensarvliste. På de traditionelle trattoria’er kan du nyde regionen Liguriens mest kendte delikatesse: pesto. Men byen lever ikke kun i historien. Blandt de mest populære attraktioner kan nævnes Genovas glimrende akvarium og fyret La Lanterna, hvorfra du har en fremragende udsigt over havnen i Genova.

 

Afstande og transportmuligheder

Genova har en lufthavn, men mange flyver til Milano og tager bussen derfra. Fra lufthavnen Malpensa i Milano er der ca. 200 km til Genova.

 

Havnen

Havnen ligger i gåafstand af den historiske bykerne. De fleste skibe lægger til ved Stazione Marittima. Afgangsterminalen er som regel Ponte Andrea Doria eller Ponte dei Mille.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Video