Genova

Bestil krydstogt

Genova er Italiens største havneby med masser af middelalderkirker, barokke pladser og historiske monumenter. Desuden kan byen prale af en af de mest interessante modescener i dag. Fra havet er det en oplevelse at se byens bygninger i flere lag på bjergskråningerne.

I den gamle bydels travle gader kan du virkelig mærke middelalderstemningen, og Via Garibaldi, som ligger langs med byens palads, er på UNESCOs verdensarvliste. På de traditionelle trattoria’er kan du nyde regionen Liguriens mest kendte delikatesse: pesto. Men byen lever ikke kun i historien. Blandt de mest populære attraktioner kan nævnes Genovas glimrende akvarium og fyret La Lanterna, hvorfra du har en fremragende udsigt over havnen i Genova.

Afstande og transportmuligheder

Genova Lufthavn ligger ca. 6 kilometer fra havnen og ca. 10 kilometer fra centrum af Genova. Den nemmeste måde at komme fra lufthavnen til havnen eller direkte til centrum er med taxa. Man kan også tage tog og busser mellem lufthavnen og havnen, samt centrum.

Man rejser ofte til Genova via Milano eller Nice. Fra Milano-Malpensa lufthavn er der ca. 200 kilometer til Genova. Afstanden fra Milan-Linate Lufthavn til Genova er ca. 150 kilometer. Fra begge lufthavne afgår en lufthavnsbus til Milanos togstation. Fra togstationen kan du tage toget til Genova. Det er omkring 200 kilometer fra Nice lufthavn til Genova. Tag bus eller taxa fra lufthavnen til togstationen i Nice (Gare de Nice Ville), hvorfra du kan tage toget til Genova.

Du kan se tidsplanen for togene her: http://hafas.bene-system.com/bin/query.exe/en?L=profi&

Havnen

Genovas havn ligger i gåafstand fra byens historiske centrum. Med store kufferter er det stadig værd at overveje at tage en taxi. De fleste krydstogtskibe lægger til i Stazione Marittima-området. Afgangsterminalen er normalt enten Ponte Andrea Doria eller Ponte dei Mille.

Læs mere om havnen i Genova her: https://www.whatsinport.com/Genoa.htm

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Galleri