KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Istanbul

Bestil krydstogt

Den livlige by Istanbul er den eneste by i verden, der ligger på to forskellige kontinenter, det europæiske og det asiatiske. Her mødes østens mystik med det moderne Vesten og danner noget helt unikt. Byen rummer eksotiske basarer, smukt udsmykkede moskeer og historiske paladser, men også musik- og kunstarrangementer, som gør Istanbul til en af de mest populære storbydestinationer i Europa.

Hagia Sofia og Den Blå Moske er de mest populære seværdigheder i byen, og det er ikke uden grund. Hagia Sofia blev opført som en kristen kirke i 500-tallet og var i næsten 1.000 år verdens største kirke. Siden blev den omdannet til en moske. Nu om dage huser den et museum. Den Blå Moske er Tyrkiets nationalmoske og et storslået og imponerende bygningsværk. Også Topkapi-paladset, som er på UNESCOs verdensarvliste, er et besøg værd. Bygningen består af fire indre gårde. Her boede sultanen med tusindvis af kvinder og eunukker.

Afstande og transportmuligheder

Istanbuls internationale lufthavn ligger ca. 24 km fra centrum. Du kommer nemt ind til byen med taxi, bus eller metro. Fra lufthavnen til Istanbuls havn er der ca. 25 km, og turen tager normalt ca. 30-45 minutter med taxi. Taxituren koster ca. 40 euro. Det er nemmest at komme omkring med metro, sporvogn eller bus.

Havnen

Skibene lægger til ved Yolcu Salonu-terminalen i byens havneområde. Der er flere caféer og butikker foruden en taxistation ved havnen. Fra havnen kan du tage en sporvogn til Sultanahmet og den gamle bydel, hvor mange af byens historiske steder og attraktioner befinder sig, f.eks. Topkapi og Den Blå Moske.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Galleri