Napoli

Bestil krydstogt

Napoli er den største by i Syditalien, men alligevel en af landets mindre kendte byer. Den er dog blevet stadig mere populær, hvilket ikke kan undre, for byen er omgivet af så mange interessante og populære udflugtsmål. Nogle af de mest kendte udflugtsmål er det antikke Pompeji, den legendariske Capri og den spektakulære Amalfi-kyst. Napolis historie går langt tilbage, hvilket man fornemmer, når man går en tur gennem gaderne i den gamle bydel. Der er utallige interessante museer og kirker i byen, der er et besøg værd. Italiens største operahus, Teatro San Carlo, er også et spændende sted at besøge.

Afstande og transportmuligheder

Byens internationale lufthavn ligger ca. 7 km fra centrum. Der kører lokalbusser på strækningen mellem bymidten og lufthavnen. Man kan også flyve til Rom, og tage toget derfra. Det tager ca. 1,5 time.

Havnen

Krydstogtterminalen ligger i Napolis havn i området Stazione Marittima. Alibus-busser kører på strækningen mellem lufthavnen og havnen med 20 minutters mellemrum. Fra bymidten til havnen er der en kort gåtur.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi