Nice

Bestil krydstogt

Før var den franske Riviera kendt som millionærernes legeplads. Også mange kunstnere som Monet, Matisse, Chagall og Picasso har lovprist Rivieraen i deres værker. I dag er den livlige by Nice Frankrigs femtestørste by og Rivieraens uofficielle hovedstad. Den berømte strandpromenade Promenade des Anglais ligger lige ved siden af den gamle bydel. Promenade des Anglais har fået sit navn på grund af de britiske feriegæster, som betalte for udvidelsen af den oprindelige gågade langs stranden. Langs den 5 km lange promenade kan man nu om dage køre på rulleskøjter og cykel, spadsere, sidde på en bænk og nyde udsigten ud over havet eller bade fra den offentlige badestrand. Dele af stranden hører til hotellerne.

Den hyggelige gamle bydel i Nice ligger lige bag ved blomster- og grøntsagsmarkedet Cours Saleya i nærheden af strandpromenaden. I den gamle by finder du det autentiske Nice med alt fra charmerende små butikker til kirker.

Afstande og transportmuligheder

Lufthavnen Nice-Côte d’Azurs ligger kun 7 km fra Nice, og der kører flybusser hvert 20. minut. Du kan køre på samme busbillet hele dagen i Nice. Taxipriserne varierer, men du kan checke de aktuelle priser på lufthavnens hjemmeside. Det er nemmest at komme omkring i byen med sporvogn eller bus.

Havnen

De store skibe ankommer til havnen Villefranche i den smukke fiskerlandsby Villefranche-Sur-Mer, der ligger ca. 10 km fra Nice. Derfra tager turen til Nice ca. 40 minutter med bus eller tog.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi