Palma de Mallorca

Bestil krydstogt

Mallorca er en mangfoldig ø, som i mange år har været et af Spaniens mest populære ferierejsemål – og med god grund. Øen har smuk natur, bjergbyer omgivet af frodig natur, hvide sandstrande, charmerende byer og et behageligt middelhavsklima. På Mallorca er det nemt at kombinere en badeferie med kulturen i hovedbyen Palma med dens smukke, historiske bygninger og gode shoppingmuligheder. Du skal prøve Mallorcas mad, mens du er her, f.eks. ensaimada – bagværk med sobrasara-pølser.

Hvis stranden gør dig rastløs, kan du tage bussen til øens bjergrige indre. I de små bjerglandsbyer kan du opleve det autentiske Mallorca. Du kan også udforske de charmerende fiskerlandsbyer. Du kommer ikke til at mangle ting at tage dig til på øen, og det er let at trives her, selv under et længere ophold.

Afstande og transportmuligheder

Mallorcas lufthavn ligger ca. 8 km fra Palma. Busrejsen fra lufthavnen til Palma tager ca. 30 minutter. Bussen kører også ned til havnen. Også Hop On Hop Off-busserne stopper ved havnen.

Havnen

De fleste skibe ankommer til en af anløbsbroerne Paraires eller Ponientes ved havnen Estacion Maritimas terminal 1, 2, 3 eller 4. Estacion Maritima er en moderne færge- og krydstogtterminal, der ligger ca. 5 km fra Palma centrum. Det koster ca. 10 euro at tage en taxi ind til centrum. Der kører bus på strækningen hvert 15. minut.

En del skibe lægger også til Del Dique Oeste, som ligger i Estacion Maritimas terminal 5. Terminal 5 ligger lidt længere væk fra centrum, men de fleste rederier tilbyder transfer mellem havnen og bymidten.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Galleri