Rom

Bestil krydstogt

Rom har lokket besøgende til i mere end 2.000 år og er fortsat en af de mest storslåede og romantiske byer i verden. Her er så mange seværdigheder, at man umuligt kan nå at se mere end en brøkdel af dem under et besøg. Antikkens Colosseum, Den Spanske Trappe, Vatikanets kunstskatte og Trevi-fontænen er bare nogle få af Roms mest berømte seværdigheder. Ud over de spektakulære attraktioner er her også masser af liv på gader og stræder. Sørg for at nyde alt det gode, livet har at byde på, som fantastisk mad fra alle Italiens provinser, verdens bedste is, skummende cappuccino og udsøgt glas vine! Shoppingmulighederne er ikke mindre fantastiske: elegante sko, tasker og smykker kan du finde på utallige shoppinggader rundt om i byen.

Afstande og transportmuligheder

Fra lufthavnen Leonardo Da Vinci (Fiumincino) er der flere togforbindelser til hovedbanegården Termini i det centrale Rom. Turen med Leonardo Express til hovedbanegården tager ca. en halv time. Der kører også langsommere lokaltog, som er lidt længere om at tilbagelægge turen. Der er mulighed for bagageopbevaring på hovedbanegården Termini.

Fra hovedbanegården Termini i Rom tager turen til Civitavecchia ca. 60-80 minutter. Havnen ligger ca. 600 m fra jernbanestationen i Civitavecchia. Hvis du tager en taxi til havnen i Civitavecchia, skal du aftale prisen på forhånd med chaufføren. Nogle af rederierne tilbyder busser fra lufthavnen til havnen, som man kan bestille på forhånd.

 

Havnen

Havnen i Civitavecchia er stor, og der kører transferbusser mellem skibene og terminalerne. Havnens parkeringsplads ligger et par minutter fra terminalerne.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Video