Fort Lauderdale

Bestil krydstogt

I denne smukke kanalby kan du nyde solen næsten hele året, og det er en stor grund til byens popularitet. Men den byder besøgende på meget andet end muligheden for at dase på en strand. Der er en del forlystelsesparker, store indkøbscentre og spændende museer i området. Og den venlige indstilling, som er typisk for folk fra Florida, vil du opdage, når du mødes af den sædvanlige imødekommende service!

Det er lettest at udforske området ved at leje en bil. I nærheden af Fort Lauderdale ligger der flere sandstrande og interessante steder, man kan besøge. Sumpen Everglades med sine alligatorer er bestemt også en udflugt værd!

Transport og afstand

Turen fra Fort Lauderdale lufthavn til havnen (Port Everglades) tager ca. 5-10 minutter med taxa og koster omkring 25 dollars.

Nogle rederier arrangerer bustransport fra lufthavnen til havnen. Transporten bør bookes i forvejen.

Afstanden mellem Fort Lauderdales havn (Port Everglades) og Miami lufthavn er ca. 45 kilometer, hvilket svarer til en halv times rejsetid. Pris for en taxa er ca. 85-100 USD, men turen fås billigere med Über.

Havnen

Fort Lauderdale fungerer som afgangshavn for mange krydstogter til Caribien og Bahamas. Fra havnen tager det 10 minutter at køre til centrum af Fort Lauderdale og 5 minutter til stranden. Taxi er praktisk talt den eneste mulighed for at komme til og fra havnen.

Man kan også komme til haven i bil. Parkering koster ca. 15 dollar i døgnet.

Læs mere om havnen i Fort Lauderdale her.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Galleri