Miami

Bestil krydstogt

Solrige Miami er på mange måder det perfekte feriested. De kilometerlange sandstrande, palmerne, det behagelige klima og det multikulturelle, vibrerende forlystelsesliv lokker mange gæster hertil året rundt. I Miami forenes glitter og glamour med latinske rytmer, og byens pulserende natteliv og endeløse shoppingmuligheder er bare kirsebærret på toppen. Miami er også kendt for sit rene miljø. Byens luft er frisk og gaderne rene.

Sumpområdet Everglades, som er nabo til Miami, er et af e mest populære udflugtsmål fra Miami. Her har du mulighed for at kigge alligatorer og mange andre vilde dyr i øjnene. Det er alt for nemt at blive forført af og falde i svime over Miamis mangfoldige muligheder!

Afstande og transportmuligheder

Miami International Airport ligger cirka 20 km fra Miami Beach. Turen tager ca. 30 minutter med bil.

Havnen

Miami er verdens største krydstogthavn, og der afgår hver dag utallige krydstogtskibe herfra mod Caribien. Miamis havn er opdelt i syv terminaler og parkeringsområder.

Fra Miamis lufthavn tager det ca. 20 minutter at komme til havnen med taxi, og det koster ca. 25 USD. Fra Fort Lauderdale International Airport tager turen ca. 45 minutter. Fra havnen ligger Bayside Marketplace inden for gå afstand, men derudover har man brug for bil eller taxi.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Galleri