Buenos Aires

Bestil krydstogt

Buenos Aires er en af Sydamerikas største metropoler, og den er kendt for sin intense storbypuls. Den europæiske indflydelse er synlig på gaderne i Buenos Aires i form af den fantastiske arkitektur og indbyggerne, som for en stor dels vedkommende består af efterkommere af spanske, italienske og tyske indvandrere. I Buenos Aires’ gader er det lettere end i de fleste andre sydamerikanske byer at opleve byens rige kultur, og de mange boulevarder og fortovscaféer skaber en helt enestående stemning. Du kan få et godt indtryk af den argentinske kultur ved at tage en tur i biografen, besøge et antikmarked eller se en ægte tangoforestilling.

Blandt Buenos Aires’ mest populære områder hører Palermo med sine små specialbutikker og La Boca, som med sine farverige huse er en af byens mest kendte attraktioner. Du kan nyde en hyggelig spadseretur ned til havnen Puerto Madero. Derfra kan du tage en bådtur til Uruguay på den modsatte strand.

Afstande og transportmuligheder

Argentinas hovedstad har to internationale lufthavne, hvoraf Ministro Pistarini lufthavn er den vigtigste. Lufthavnen kaldes også for Ezeiza lufthavn for at skelne den fra Jorge Newbery lufthavn, som ligger i nærheden af centrum.

Ezeiza lufthavn ligger ca. 35 kilometer sydøst for Buenos Aires’ centrum. Der er ingen togforbindelse mellem Buenos Aires og Ezeiza lufthavn. Den nærmeste togstation er Ezeiza, som man kan tage bus 518 ud til. Busselskabet Manuel Tienda Leon har en forbindelse til busstationen Madero ved Plaza San Martín i Buenos Aires’ centrum. Nogle busser kører videre derfra til Jorge Newbery lufthavn. Bus 8 går fra lufthavnen til Plaza de Mayo, men turen varer ret længe.

Man kan leje bil i ankomsthallen i terminal A. Fra lufthavnen føre betalingsmotorvejen Autopista Riccheri (vej nr. A002) til Buenos Aires.

I Buenos Aires’ centrum kan du komme omkring med metro og bus. Taxier er forholdsvis billige.

Havnen

Flere sydamerikanske krydstogter afgår fra Buenos Aires. Buenos Aires havn ligger ca. 45 km fra den internationale lufthavn Ezeiza. Man kan godt tage bussen mellem lufthavnen og havnen, men man skal skifte bus flere gange. Eftersom taxierne er forholdsvis billige, er det ofte en bedre løsning.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi