Et hav af tilbud med Royal Caribbean

Bestil krydstogt

Royal Caribbeans skibe er nogle af de mest moderne og innovative i verden. Om bord på rederiets er der børne- og ungdomsklubber, svømmebassiner og jacuzzier, træningslokaler og spaer, kasino, skøjtebane og et stort udvalg af restauranter og barer. Royal Caribbean sejler bl.a. til Caribien, Middelhavet, Asien og Norra Europa.

Rederiets største skibe er en verden for sig selv med et stort udvalg af underholdning og aktiviteter, Du kan se Broadway-musicals, opleve fantastiske shows i vandteatret AquaTheater, prøve vandrutsjebaner, surf simulator, North Star-udsigtskapsel, RipCord by iFly-faldskærmsimulator og meget mere. Det bliver svært at vælge en enkelt yndlingsaktivitet blandt det store udvalg!

 

 

Kampagner

Nyd vinteren i Caribien, sommeren i Middelhavet eller efteråret i New England med et krydstogt fra f. eks. Miami, Barcelona, Rom eller New York. Valget er dit, og der er et hav af spændende krydstogter at vælge imellem!

Caribien og Nordamerika

Priseksempel

Det Østlige Caribien 7 nætter med Symphony of the Seas

Sejlrute: Miami, Florida – Coco Cay – På havet – San Juan – Philipsburg, St. Maarten – På havet – På havet – Miami, Florida

Priser fra 6.433 kr. pr. person

Det Vestlige Caribien 6 nætter med Oasis of the Seas

Sejlrute: Fort Lauderdale – Coco Cay – På havet – Falmouth – Labadee – På havet – Fort Lauderdale

Priser fra 4.974 kr. pr. person

Europa

Priseksempel

Det Vestlige Middelhav 7 nætter med Oasis of the Seas

Sejlrute: Barcelona – Palma de Mallorca – På havet – La Spezia (Firenze, Pisa, Cinque Terre) – Civitavecchia, Rom – Napoli – På havet – Barcelona

Priser fra 8.254 kr. pr. person

Det Østlige Middelhav 7 nætter med Voyager of the Seas

Sejlrute: Piræus, Athen – Mykonos – Kusadasi, Ephesos – Santorini – På havet – Messina, Sicilien – Napoli – Civitavecchia, Rom

Priser fra 7.087 kr. pr. person

Asien, Sydamerika, Alaska og meget mere…..

Prisexempel

Alaska 7 nætter med Radiance of the Seas

Sejlrute: Vancouver – Inside Passage – Juneau, Alaska – Icy Strait, Alaska – Sitka – Skagway – Cruise ahead of Hubbard Glacier, Alaska – Seward

Pris fra 5.164 kr. pr. person

Transatlantisk 12 nætter med Explorer of the Seas

Sejlrute: Barcelona – Valencia – Malaga – På havet – På havet – Ponta Delgada, Azores – På havet – På havet – På havet – På havet – På havet – På havet – Miami, Florida

Pris fra 7.061 kr. pr. person

 

Højdepunkter

 • Underholdning

  På Royal Caribbeans store skibe fremføres verdensberømte Broadway-musicals, og det bedste er, at de er inkluderet i prisen på krydstogtet! Du kan også opleve fantastiske vandforestillinger i AquaTheater og et stort udbud af levende musik rundt om på skibene. Vi kan garantere at du aldrig vil kede dig ombord!

 • Restauranter

  Hvert eneste måltid vil få din mund til at løbe i vand. Uanset om du vil vælge retterne selv i buffeten eller nyde en 5-retters a la carte-middag, venter der selv de mest kræsne en kulinarisk oplevelse. Vælg mellem a la carte, buffet, Café Solarium eller forkæl dig selv med en fantastisk aften i en af specialrestauranterne ombord. Gå til Johnny Rockets og nyd det autentiske amerikanske 50'er-miljø. Eller vil du virkelig gerne forkæle dine børn? Så kan du vælge en af iskioskerne Cupcake Cupboard eller Candy Shop.

 • Et hav af aktiviteter

  Forbedre din surfing i FlowRider®, prøv Zip Line-svævebanen højt over skibspromenaden eller tag en tur i verdens første karrusel til søs. Finjuster dit sving i golfsimulatoren eller vis dine færdigheder på skøjtebanen. Der er mange andre sjove aktiviteter såsom basketball og volleyball på rigtige baner. Udbuddet varierer afhængig af skibsklasse.

 • Børneprogram

  Royal Caribbean er garanteret sjov for hele familien. Hvorfor ikke samles til karaoke, skøjteløb, lej ved poolen eller en minigolfrunde. Adventure Ocean-programmet findes på alle skibe og er specielt udviklet til at underholde børnene, med alt fra en teenageklub til et legehus for de mindste.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
  Stort udvalg af restauranter, barer og lounger om bord
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med Royal Caribbean er 2.000 kr. pr. person. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.

KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.

Har du SAS Eurobonus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!