Krydstogter med et italiensk twist

Bestil krydstogt

Upplev Medelhavet med Costa Cruises

Oplev det bedste af Middelhavet om bord på Costa Cruises’ smukke skibe Costa Diadema, Costa Smeralda og Costa Toscana! Ombord på Costa Cruises kan du forvente shows og forestillinger med internationale kunstnere, pools med vandrutsjebaner og vandlege for alle aldre, spa, topmoderne fitnesscenter og meget mere

Costa Cruises tilbyder restauranter med både italienske og internationale retter.

Erbjudanden

Italiensk når det er som bedst!

Velkommen til Costas nye flagskib, Costa Toscana. En ferie på Costa Toscana, Costa Cruises’ nye flagskib, er en uforglemmelig oplevelse. Dette smukke skib blev bygget i 2022, og Costa Toscanas nye LNG-motorer beskytter miljøet og gør krydstogterne mere bæredygtige.

Costa Smeralda er Costa Cruises’ første LNG-skib og blev bygget i Åbo, Finland. Costa Smeralda har elleve forskellige restauranter, herunder fire hovedrestauranter og to buffétrestauranter, der er inkluderet i prisen. Skibets hjerte er det tre etager høje Colosseo-torv med sine enorme skærme. Her tilbydes et stort udvalg af underholdning lige fra akrobatik til danseforestillinger.

Costa Diadema tilbyder en række forskellige aktiviteter og underholdning, herunder en laserarkade, en 4D-biograf og en storskærm i poolområdet. Om aftenen kan passagererne tage en svingom i natklubben, lytte til livemusik i flere forskellige lounger, besøge kasinoet eller se en show i teatret.

 

Skønne krydstogter i Middelhavet

Tag på ferie i Middelhavet! Costa Cruises moderne flåde sejler til de smukkeste destinationer i det vestlige Middelhav om sommeren og besøger favoritdestinationer som Italien, Frankrig, Malta og Spanien.

Höjdpunkter hos Costa Cruises

 • Piazza del Campo

  En storslået trappe ud mod havet med en fantastisk udsigt over skibets kølvand. Et perfekt sted til spil og fester med underholdning.

 • Restaurant Archipelago

  Oplev den nye restaurant Archipelago med sit innovative og bæredygtige design. Tre verdenskendte kokke med tre nye menuer venter på dig: Bruno Barbieri, Hélène Darroze og Ángel León.

 • Versilia Beach

  Pool-terrassen er det perfekte sted at have det sjovt og møde nye venner over en drink.

 • Ferrari Spazio Bollicine

  Ferrari-vinbaren er et elegant hjørne om bord på Costas krydstogtskibe, hvor du kan nyde særlig italiensk vin og spiritus.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
 • Stort udvalg af barer og lounger om bord
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med Costa Cruises er 2.000 kr. pr. person. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.

KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.

Har du SAS Eurobonus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!