Costa Cruises

Bestil krydstogt

Generelle retningslinjer – Costa Cruises:

• Der er ikke vaccinekrav*, men Costa Cruises anbefaler stærkt at man ikke rejser uden at være vaccineret.
• Der er ikke krav om brug af mundbind ombord. Dog anbefaler Costa Cruises, at du bruger mundbind, hvis det ikke er muligt at holde god afstand til andre.
• Rejsende skal vaske eller spritte hænder regelmæssigt. Håndsprit vil være let tilgængeligt over hele skibet.
• Alle gæster kan gå i land på egen hånd

Test
Europa: Gæster over 4 år, der ikke er vaccinerede, skal i havnen fremvise en negativ PCR eller antigen-test inden ombordstigning, og den må maksimalt være 48 timer gammel.
Sydamerika: Gæster over 3 år, der ikke er vaccinerede, skal i havnen fremvise en negativ PCR eller antigen-test inden ombordstigning, og den må maksimalt være 24 timer gammel.
Abu Dhabi: Europa: Gæster over 5-15 år, der ikke er vaccinerede, skal i havnen fremvise en negativ antigen-test inden ombordstigning, og den må maksimalt være 48 timer gammel. Gæster over 11 år, der ikke er vaccinerede, skal fremvise en negativ PCR-test, og den må maksimalt være 48 timer gammel.
Dubai: Europa: Gæster over 5-11 år, der ikke er vaccinerede, skal i havnen fremvise en negativ antigen-test inden ombordstigning, og den må maksimalt være 48 timer gammel. Gæster over 11 år, der ikke er vaccinerede, skal fremvise en negativ PCR-test, og den må maksimalt være 48 timer gammel.
Transatlantisk: Alle gæster skal i havnen fremvise en negativ PCR eller antigen-test inden ombordstigning, og den må maksimalt være 48 timer gammel.

* Transatlantiske krydstogter og krydstogter fra USA
Alle gæster over 18 år skal være vaccinerede.

Costa Cruises evaluerer løbende retningslinjerne og justerer, hvis det skønnes nødvendigt. KrydstogtCenter forbeholder sig ret til ændringer og henviser til Costa Cruises retningslinjer her: https://www.costacruises.fi/cruising-soon-again/safety-above-all.html