MSC Cruises – en unik krydstogtferie i Caribien

Bestil krydstogt

Oplev Caribien på et krydstogtskib!

MSC Cruises’ moderne skibe sejler i det solrige Caribiske Hav hele vinteren igennem. Det elegante MSC Seascape sejler fra Miami til det tropiske Bahamas og Puerto Rico. Søsterskibet MSC Seaside (2017) vil afgå fra de sydcaribiske øer Martinique og Guadeloupe. MSC Seashore (2021) fra Port Canaveral (Orlando) og MSC Meraviglia (2017) sejler fra New York. Se vores fantastiske udvalg af krydstogter, og vælg den, der passer dig!

Kampagner

MSC Cruises har en række kampagner, der gør deres krydstogter endnu mere overkommelige. Familier rejser til lave priser, da børn rejser med fra kun 1.399 kr. Du kan nemt se alle priser og ledige kahytter i vores online booking. Hvis du leder efter en kahyt til flere end fire personer, bedes du kontakte kundeservice. Den populære Easy-drikkepakke er nu også tilgængelig til nedsatte priser på de fleste vinterkrydstogter. Den normale pris er 290 kr. pr. person/dag, men med rabatten koster det kun 180 kr. pr. person/dag. Krydstogtet skal bestilles med rabat, inden du bekræfter din rejse.

Vidunderlige krydstogter i Caribien!

Rejs væk fra den kolde danske vinter og nyd solrige dage i Caribien. Du kan sejle fra f. eks. Miami, Port Canaveral eller Martinique. Valget er dit, og der er et hav af spændende krydstogter at vælge mellem! Easy drikkepakke er inkluderet i alle priserne!

Den yngste flåde på de syv verdenshave!

MSC Cruises‘ unge flåde består af 20 krydstogtskibe, der alle er bygget i det 21. århundrede, og rederiet fortsætter med at lancere nye skibe hvert år. MSC Virtuosa blev lanceret tidligere i 2022, og den næste nybygning, MSC World Europa, følger i november 2022. Rederiet har til hensigt at øge sin flåde til 23 skibe i 2025.

Om bord finder du aktiviteter for alle aldre, fra 4D-biografer og bowlingbaner til kølige vandparker og afslappende spa-oplevelser. De fleste skibe har også en luksuriøs Yacht Club-afdeling, hvor du som gæst i en suite får dit eget “lille skib i et stort skib”.

Få mere at vide om MSC Cruises’ flåde!

MSC Cruises krydstogter giver fremragende værdi for pengene. Denne vinter kan du også tage på en billig ferie med MSC Seascape – MSC Cruises’ helt nye skib, der skal stå færdigt ved udgangen af 2022. Og det bedste af det hele er, at et vinterkrydstogt i Caribien er helt vidunderligt! Jasmin, KrydstogtCenter

Højdepunkter

 • Galleria-promenaden

  Meraviglia-klassens skibes hjerte er Galleria-promenaden, med specialrestauranter, barer og butikker. Over promenaden er et kuppeltag bestående af LED-skærme, hvor du kan se fantastiske billedshows. I loftet kan du beundre en stjernehimmel, solopgang, skyskrabere og renæssancekunst – billederne udskiftes på forskellige tidspunkter og i henhold til skibets program.

 • Waterfront Boardwalk

  Promenadedækket Waterfront Boardwalk, som går rundt om hele skibet på skibet i Seaside-klassen, er et perfekt sted til f.eks. en afslappende aftenvandring i solnedgangen. Den fine udsigt kan også beundres fra de mange restauranter og barer langs promenadedækkets Boardwalk. Nogle steder er dækgulvet lavet af glas, så du kan se bølgerne i havet nedenfor.

 • Vandland

  Et af havenes fineste vandland ligger her! Vandparkerne i Seaside-klassen har i alt fem vandrutsjebaner. I vandlandet kan du f.eks. køre om kap på parallelle baner eller glide på et board ved hjælp af Slideboarding-teknologi. Vandlandet har også et AquaPlay-område til børn og en oplevelsesvandring i høj højde.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club der ligger på skibets øverste dæk, er som et lille luksusskib inden i det store skib. Skibets fineste suiter ligger i Yacht Club. Yacht Club er det perfekte valg, hvis du vil have luksus på dit krydstogt, men alligevel vil nyde alle det store skibs tjenester, aktiviteter og underholdning. I Yacht Club findes blandt andet privat loungeområde, en restaurant og et soldæk.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
 • Stort udvalg af barer og lounger om bord
 • Serviceafgifter
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med MSC Cruises er 20 % af rejsens pris. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.

KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.

Har du Norwegian Reward, SAS Eurobonus eller Finnair Plus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!