MSC Cruises – en unik krydstogtferie i Caribien

Bestil krydstogt

Oplev Caribien på et krydstogtskib!

MSC Cruises er et italiensk rederi, der tilbyder rejseoplevelser til destinationer over hele verden. Med en moderne flåde af skibe, der kombinerer elegance og innovation, tilbyder MSC en bred vifte af faciliteter og underholdning om bord. De sejler til forskellige destinationer og tilbyder en blanding af kulturelle oplevelser, underholdning og aktiviteter, der appellerer til forskellige aldre og interesser.

Se vores fantastiske udvalg af krydstogter, og vælg den, der passer dig!

BESTIL SENEST DEN 20. AUGUST OG FÅ EASY DRIKKEPAKKE INKLUDERET I PRISEN!
(Gælder på et stort udvalg af krydstogter. Brug priskode MSC SAVER WITH EASY DRINKS).

Se krydstogterne her.

Kampagner

Vidunderlige krydstogter i Caribien!

Rejs væk fra den kolde danske vinter og nyd solrige dage i Caribien. Du kan sejle fra f. eks. Miami, Port Canaveral eller Martinique. Valget er dit, og der er et hav af spændende krydstogter at vælge mellem!

Priseksempel

MSC Meraviglia – Den nordamerikanske østkyst, 7 nætter

Pris fra 4.531 kr. pr. person
Sejlrute: New York – På havet –  King´s Wharf, Bermuda – King´s Wharf, Bermuda – King´s Wharf, Bermuda – King´s Wharf, Bermuda – På havet – New York

MSC Seascape – Det Østlige Caribien, 7 nætter

Pris fra 3.843 kr. pr. person
Sejlrute: Miami, Florida – På havet – Puerto Plata – San Juan – På havet – På havet – Ocean Cay MSC Marine Reserve – Miami, Florida

MSC Meraviglia – Caribien fra New York, 7 nætter

Pris fra 4.023 kr. pr. person
Sejlrute: New York – På havet – Port Canaveral, Florida – Ocean Cay MSC Marine Reserve – Nassau – På havet – På havet – New York

MSC Seashore – Det Vestlige Caribien fra Port Canaveral, 7 nætter

Pris fra 7.193 kr. pr. person
Sejlrute: Port Canaveral, Florida – Nassau – Ocean Cay MSC Marine Reserve – På havet – Costa Maya – Cozumel – På havet – Port Canaveral, Florida

MSC Cruises krydstogter giver fremragende værdi for pengene. Denne vinter kan du også tage på en billig ferie med MSC Seascape – MSC Cruises’ smukke skib fra 2022. Og det bedste af det hele er, at et vinterkrydstogt i Caribien er helt vidunderligt! Jasmin, KrydstogtCenter
MSC Virtuosa – Fly&Cruise fra Martinique, 14 nætter

Pris fra 19.169 kr. pr. person
Sejlrute: Fort-de-France – Point-à-Pitre – Castries – Bridgetown – Kingstown – St. George’s – På havet – Fort-de-France – Point-à-Pitre – Roadtown, Tortola – Philipsburg, St. Maarten – Basseterre – På havet – St. John´s – Fort-de-France

Højdepunkter

 • Galleria-promenaden

  Meraviglia-klassens skibes hjerte er Galleria-promenaden, med specialrestauranter, barer og butikker. Over promenaden er et kuppeltag bestående af LED-skærme, hvor du kan se fantastiske billedshows. I loftet kan du beundre en stjernehimmel, solopgang, skyskrabere og renæssancekunst – billederne udskiftes på forskellige tidspunkter og i henhold til skibets program.

 • Waterfront Boardwalk

  Promenadedækket Waterfront Boardwalk, som går rundt om hele skibet på skibet i Seaside-klassen, er et perfekt sted til f.eks. en afslappende aftenvandring i solnedgangen. Den fine udsigt kan også beundres fra de mange restauranter og barer langs promenadedækkets Boardwalk. Nogle steder er dækgulvet lavet af glas, så du kan se bølgerne i havet nedenfor.

 • Vandland

  Et af havenes fineste vandland ligger her! Vandparkerne i Seaside-klassen har i alt fem vandrutsjebaner. I vandlandet kan du f.eks. køre om kap på parallelle baner eller glide på et board ved hjælp af Slideboarding-teknologi. Vandlandet har også et AquaPlay-område til børn og en oplevelsesvandring i høj højde.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club der ligger på skibets øverste dæk, er som et lille luksusskib inden i det store skib. Skibets fineste suiter ligger i Yacht Club. Yacht Club er det perfekte valg, hvis du vil have luksus på dit krydstogt, men alligevel vil nyde alle det store skibs tjenester, aktiviteter og underholdning. I Yacht Club findes blandt andet privat loungeområde, en restaurant og et soldæk.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
 • Stort udvalg af barer og lounger om bord
 • Serviceafgifter
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med MSC Cruises er 20 % af rejsens pris. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.

KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.

Har du SAS Eurobonus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!