MSC Cruises – krydstogter for alle!

Bestil krydstogt

MSC Cruises er et italiensk rederi, der tilbyder rejseoplevelser til destinationer over hele verden. Med en moderne flåde af skibe, der kombinerer elegance og innovation, tilbyder MSC en bred vifte af faciliteter og underholdning om bord. De sejler til forskellige destinationer og tilbyder en blanding af kulturelle oplevelser, underholdning og aktiviteter, der appellerer til forskellige aldre og interesser.

MSC lægger vægt på service af høj kvalitet og stræber efter at skabe uforglemmelige ferieminder for deres gæster. Hos MSC Cruises er filosofien, at tiden skal fyldes med dejlige stunder i selskab med dem, man holder af.

Kampagner

Eksempel på krydstogter i Middelhavet

MSC Grandiosa – Det Vestlige Middelhavet, 7 nætter

Pris fra 6.509 kr. pr. person
Sejlrute: Barcelona – På havet – La Goulette – Palermo – Napoli – Livorno – Marseille – Barcelona

MSC Seaside – Det Vestlige Middelhav, 7 nætter

Pris fra 6.419 kr. pr. person
Sejlrute: Genova – Civitavecchia (Rooma) – Palermo – På havet – Ibiza – Valencia – Marseille – Genova

MSC Armonia – Det østlige Middelhav, 7 nætter

Pris fra 6.009 kr. pr. person
Sejlrute: Venedig – Brindisi – På havet – Mykonos – Piræus, Athen – På havet – Split – Venedig

Se alle krydstoger i Middelhavet her >>

Eksempel på krydstogter i Caribien og Nordamerika

MSC Meraviglia – Den nordamerikanske østkyst, 7 nætter

Pris fra 4.531 kr. pr. person
Sejlrute: New York – På havet – King´s Wharf, Bermuda – King´s Wharf, Bermuda – King´s Wharf, Bermuda – King´s Wharf, Bermuda – På havet – New York

MSC Seascape – Det Østlige Caribien, 7 nætter

Pris fra 3.843 kr. pr. person
Sejlrute: Miami, Florida – På havet – Puerto Plata – San Juan – På havet – På havet – Ocean Cay MSC Marine Reserve – Miami, Florida

Se alle krydstogter i Caribien og Nordamerika her >>

Eksempel på krydstogter i Nordeuropa

MSC Euribia – De norske fjorde, 7 nætter

Pris fra 5.429 kr. pr. person
Sejlrute:  København – På havet – Flåm – Ålesund – Hellesylt – På havet – Kiel – København

MSC Preziosa – Nordkap, 11 nætter

Pris fra 11.259 kr. pr. person
Sejlrute: Hamborg – På havet – Haugesund – Nordfjordeid – Trondheim – På havet – Honningsvåg, Nordkap – Honningsvåg, Nordkap – Tromsø – På havet – Ålesund – På havet – Hamborg

Se alle krydstogter i Nordeuropa her >>

Højdepunkter på MSC Cruises

 • Galleria-promenaden

  Meraviglia-klassens skibes hjerte er Galleria-promenaden, med specialrestauranter, barer og butikker. Over promenaden er et kuppeltag bestående af LED-skærme, hvor du kan se fantastiske billedshows. I loftet kan du beundre en stjernehimmel, solopgang, skyskrabere og renæssancekunst – billederne udskiftes på forskellige tidspunkter og i henhold til skibets program.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club der ligger på skibets øverste dæk, er som et lille luksusskib inden i det store skib. Skibets fineste suiter ligger i Yacht Club. Yacht Club er det perfekte valg, hvis du vil have luksus på dit krydstogt, men alligevel vil nyde alle det store skibs tjenester, aktiviteter og underholdning. I Yacht Club findes blandt andet privat loungeområde, en restaurant og et soldæk.

 • Waterfront Boardwalk

  Promenadedækket Waterfront Boardwalk, som går rundt om hele skibet på skibet i Seaside-klassen, er et perfekt sted til f.eks. en afslappende aftenvandring i solnedgangen. Den fine udsigt kan også beundres fra de mange restauranter og barer langs promenadedækkets Boardwalk. Nogle steder er dækgulvet lavet af glas, så du kan se bølgerne i havet nedenfor.

 • Vandland

  Et af havenes fineste vandland ligger her! Vandparkerne i Seaside-klassen har i alt fem vandrutsjebaner. I vandlandet kan du f.eks. køre om kap på parallelle baner eller glide på et board ved hjælp af Slideboarding-teknologi. Vandlandet har også et AquaPlay-område til børn og en oplevelsesvandring i høj højde.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
 • Stort udvalg af barer og lounger om bord
 • Serviceafgifter
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med MSC Cruises er 20 % af rejsens pris. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.

KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.

Har du SAS Eurobonus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!