Op til 1.900 kr pr. person i rabat på sommerkrydstogter!

Bestil krydstogt

MSC Cruises tilbyder nu rabatterede priser på deres sommerkrydstogter i Middelhavet 2024, Nordeuropa, Caribien og Nordamerika. Du kan spare op til 1.000 kr. pr. person på udvalgte krydstogter. Rabatten er automatisk trukket fra alle priser på vores hjemmeside. Hvis krydstogtet er en del af kampagnen, vil du finde information om dette i krydstogtets overskrift, f.eks. “MSC Package – Østlige Caribien 7 nætter New York/New York – XMAS DEAL”.

Ved reservation har du også mulighed for at tilføje Easy-drikkepakken til en nedsat pris, 180 kr. pr. dag pr. person (normalt 290-320 kr. pr. dag pr. person). Priskoden, som inkluderer den nedsatte drikkepakke, vil være angivet i krydstogtets overskrift i forbindelse med (XMAS DEAL WITH EASY DRINK) i vores onlinebooking.

Middelhavet

Tilbuddet gælder udvalgte krydstogter med arejse fra følgende havne: Barcelona, Bari, Cannes, Civitavecchia (Rom), Genova, La Goulette, La Spezia, Livorno, Marghera (Venedig), Marseille, Messina, Napoli, Palermo, Palma de Mallorca, Pireus (Athen), Tarragona, Trieste, Valencia og Valletta.

Krydstogter i Det Vestlige Middelhav

Krydstogter i Det Østlige Middelhavet

Øvrige krydstogter i Middelhavet

Priseksempel

MSC Grandiosa – Det Vestlige Middelhavet, 7 nætter

Pris fra 6.679 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 8.409 kr. pr. person

Sejlrute: Barcelona – På havet – La Goulette – Palermo – Napoli – Livorno – Marseille – Barcelona

MSC Seaside – Det Vestlige Middelhav, 7 nætter

Pris fra 7.059 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 8.479 kr. pr. person

Sejlrute: Genova – Civitavecchia (Rooma) – Palermo – På havet – Ibiza – Valencia – Marseille – Genova

MSC Armonia – Det østlige Middelhav, 7 nætter

Pris fra 4.629 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 6.119 kr. pr. person

Sejlrute: Venedig – På havet – Dubrovnik – Kotor – Korfu – Zakynthos – Bari – Venedig

Caribien og Nordamerika

Tilbuddet gælder udvalgte krydstogter med arejse fra følgende havne: Miami, New york og Port Caneveral.

Priseksempel

MSC Meraviglia – Den nordamerikanske østkyst, 7 nætter

Pris fra 4.153 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 5.413 kr. pr. person

Sejlrute: New York – På havet – Boston – Portland, Maine – Saint John – Halifax, Nova Scotia – På havet – New York

MSC Seascape – Det Østlige Caribien, 7 nætter

Pris fra 4.893 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 6.153 kr. pr. person

Sejlrute: Miami, Florida – På havet – Puerto Plata – San Juan – Charlotte Amalie, St. Thomas – På havet – På havet – Miami, Florida

Nordeuropa

Tilbuddet gælder udvalgte krydstogter med arejse fra følgende havne: Hamburg, Kiel, København, Le Havre, Rotterdam, Southampton, Warnemünde, Zeebrugge.

Priseksempel

MSC Euribia – De norske fjorde, 7 nætter

Pris fra 6.039 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 7.509 kr. pr. person

Sejlrute: København – På havet – Hellesylt – Molde, Romsdalfjord – Flåm – På havet – Kiel – København

MSC Preziosa – Nordkap, 11 nætter

Pris fra 10.289 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 12.269 kr. pr. person

Sejlrute: Hamborg – På havet – Haugesund – Nordfjordeid – Trondheim – På havet – Honningsvåg, Nordkap – Honningsvåg, Nordkap – Tromsø – På havet – Ålesund – På havet – Hamborg

Højdepunkter på MSC Cruises

 • Galleria-promenaden

  Meraviglia-klassens skibes hjerte er Galleria-promenaden, med specialrestauranter, barer og butikker. Over promenaden er et kuppeltag bestående af LED-skærme, hvor du kan se fantastiske billedshows. I loftet kan du beundre en stjernehimmel, solopgang, skyskrabere og renæssancekunst – billederne udskiftes på forskellige tidspunkter og i henhold til skibets program.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club der ligger på skibets øverste dæk, er som et lille luksusskib inden i det store skib. Skibets fineste suiter ligger i Yacht Club. Yacht Club er det perfekte valg, hvis du vil have luksus på dit krydstogt, men alligevel vil nyde alle det store skibs tjenester, aktiviteter og underholdning. I Yacht Club findes blandt andet privat loungeområde, en restaurant og et soldæk.

 • Waterfront Boardwalk

  Promenadedækket Waterfront Boardwalk, som går rundt om hele skibet på skibet i Seaside-klassen, er et perfekt sted til f.eks. en afslappende aftenvandring i solnedgangen. Den fine udsigt kan også beundres fra de mange restauranter og barer langs promenadedækkets Boardwalk. Nogle steder er dækgulvet lavet af glas, så du kan se bølgerne i havet nedenfor.

 • Vandland

  Et af havenes fineste vandland ligger her! Vandparkerne i Seaside-klassen har i alt fem vandrutsjebaner. I vandlandet kan du f.eks. køre om kap på parallelle baner eller glide på et board ved hjælp af Slideboarding-teknologi. Vandlandet har også et AquaPlay-område til børn og en oplevelsesvandring i høj højde.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
 • Stort udvalg af barer og lounger om bord
 • Serviceafgifter
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med MSC Cruises er 20 % af rejsens pris. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.

KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.

Har du SAS Eurobonus eller Finnair Plus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!