Oplev de nordiske farvande denne sommer!

Bestil krydstogt

Nordiske krydstogter

Nyd den nordiske sommer om bord på dit flydende "sommerhus". Spar penge på din flybillet, og start din rejse fra f.eks. Stockholm, København, Hamborg eller Kiel. Oplev de fantastiske norske fjorde, eller vælg et krydstogt til Baltikum hvor du f. eks kan besøge Helsingfors, Skt. Petersborg og Tallinn. KrydstogtCenter tilbyder et stort udvalg af krydstogter i Nordeuropa. Tag afsted på et krydstogt til Nordkap eller Island fra Hamburg, eller oplev Østersøens smukkeste steder på et krydstogt fra København eller Stockholm. Du kan også sejle langs Norges kyst eller kombinere Norge med Tyskland og Danmark.

Kampagner

Rederier

Læs mere om de rederier vi samarbejder med her.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

  • Kahyt med høj standard
  • Mulighed for at spise døgnet rundt
  • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand (i buffetrestauranten)
  • Swimmingpools og boblebade
  • Stort fitnesscenter med havudsigt
  • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
  • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
  • Stort udvalg barer og lounger om bord
  • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt er cirka 20 % af rejsens pris. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.
Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.
KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.
Har du SAS Eurobonus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!