Oplev De Norske Fjorde med Costa Cruises

Bestil krydstogt

Sejl fra København med Costa Cruises

Oplev de fantastiske norske fjorde ombord på Costa Toscana, der sejler ud af København denne sommer. De norske fjorde, der er beskyttet af UNESCO’s verdensarv, er et af naturens mesterværker. Norges landets vestkyst byder på en koncentration af fjorde, der ikke ligner noget andet sted i verden: et skuespil af rasende vandfald, store isblokke, bjerge og labyrinter af klipper, der har udsigt over havet.

Sommeren er helt sikkert det bedste tidspunkt at tage af sted på, når naturen blomster, og midnatssolens oplyser de mest afsidesliggende og uberørte regioner på planeten.
Et krydstogt med Costa Cruises til de norske fjorde er en uforglemmelig oplevelse. Ikke kun på grund af det uvurderlige skue af den barske kystlinje, men også de pittoreske landsbyer der er omgivet af bjerge.

Italiensk når det er som bedst!

I 70 år har Costa Cruises været indbegrebet af italiensk stil og gæstfrihed, og selv om selskabet blev et datterselskab af det amerikanske Carnival Corporation i 2000, har Costa Cruises bevaret sit særpræg og er stadig meget italiensk.

Costa Toscana 

En ferie på Costa Toscana, Costa Cruises’ nye flagskib taget i drift i 2022, er en uforglemmelig oplevelse.
Du kan forvente shows og forestillinger med internationale kunstnere, pools med rutsjebaner og vandlege for alle aldre, en spa, et topmoderne fitnesscenter og meget mere.

Costa Toscana tilbyder også en fremragende gastronomi: Udvalget af restauranter med italienske og internationale retter er det største i hele Costas flåde.

Og det er ikke det hele: Costa Toscanas nye LNG-motorer sejler på flydende naturgas og beskytter derfor miljøet og gør rejserne mere bæredygtige.

 

Højdepunkter

 • Restaurant Archipelago

  Oplev den nye restaurant Archipelago med sit innovative og bæredygtige design. Tre verdenskendte kokke med tre nye menuer venter på dig: Bruno Barbieri, Hélène Darroze og Ángel León.

 • Piazza del Campo

  En storslået trappe ud mod havet med en fantastisk udsigt over skibets kølvand. Et perfekt sted til spil og fester med underholdning.

 • Versilia Beach

  Pool-terrassen er det perfekte sted at have det sjovt og møde nye venner over en drink.

 • Ferrari Spazio Bollicine

  Ferrari-vinbaren er et elegant hjørne om bord på Costas krydstogtskibe, hvor du kan nyde særlig italiensk vin og spiritus.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
 • Stort udvalg af barer og lounger om bord
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med Costa Cruises er 20 % af rejsens pris. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.

KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.

Har du SAS Eurobonus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!