Oplev Nordeuropa med MSC Cruises

Bestil krydstogt

Det er nemt med krydstogt direkte fra København eller Hamborg!

Krydstogt med MSC Cruises i Nordeuropa året rundt! Fra København kan du tage på krydstogt til de smukke norske fjorde, og fra Hamborg kan du besøge steder som Zeebrugge, Rotterdam og Southampton med MSC Cruises’ helt nye skib, MSC Euribia.

MSC Cruises’ unge flåde består af 20 krydstogtskibe, der alle er bygget i det 21. århundrede, og rederiet fortsætter med at søsætte nye skibe hvert år.
Om bord finder du aktiviteter for alle aldre, lige fra 4D-biografer og bowlingbaner til spændende vandparker og afslappende spa-oplevelser. De fleste skibe har også en luksuriøs Yacht Club-afdeling, hvor du som suite-gæst får dit eget “lille skib i et stort skib”.

Krydstogter med et italiensk twist!

MSC Euribia

MSC Cruises‘ unge flåde består af 20 krydstogtskibe, der alle er bygget i det 21. århundrede, og rederiet fortsætter med at lancere nye skibe hvert år. MSC Virtuosa, MSC Seascape og MSC World Europa blev lanceret i 2022. Rederiet har til hensigt at øge sin flåde til 23 skibe i 2025.

I 2023 blev rederiets nyeste skib, MSC Euribia navngivet i København. Om bord finder du aktiviteter for alle aldre, fra 4D-biografer og bowlingbaner til kølige vandparker og afslappende spa-oplevelser. De fleste skibe har også en luksuriøs Yacht Club-afdeling, hvor du som gæst i en suite får dit eget “lille skib i et stort skib”.

Kampagner

MSC Cruises har en række kampagner, der gør deres krydstogter endnu mere overkommelige. Familier rejser til lave priser, da børn rejser med fra kun 919 kr. Du kan nemt se alle priser og ledige kahytter i vores online booking. Hvis du leder efter en kahyt til flere end fire personer, bedes du kontakte kundeservice. Den populære Easy-drikkepakke er nu også tilgængelig til nedsatte priser på de fleste krydstogter. Den normale pris er 290 kr. pr. person/dag, men med rabatten koster det kun 180 kr. pr. person/dag. Krydstogtet skal bestilles med rabat, inden du bekræfter din rejse.

Spændende sejlruter i Nordeuropa!

De Norske Fjorde fra København

MSC Euribia

Exempel på sejlrute: København – På havet – Hellesylt – Ålesund – Flåm – På havet – Kiel – København

Pris fra 5.379 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 6.639 kr. pr. person

Nordeuropa fra Hamburg

MSC Euribia

Sejlrute: Hamborg – På havet – Rotterdam – Zeebrugge – Le Havre – Southampton – På havet – Hamborg

Pris fra 3.419 kr. pr. person
Pris inkl. Easy drikkepakke fra 4.459 kr. pr. person

 

Højdepunkter på MSC Cruises

 • Galleri Euribia

  Skibets hjerte er Galleria Euribia-promenaden, med specialrestauranter, barer og butikker. Over promenaden er et kuppeltag bestående af LED-skærme, hvor du kan se fantastiske billedshows. I loftet kan du beundre en stjernehimmel, solopgang, skyskrabere og renæssancekunst – billederne udskiftes på forskellige tidspunkter og i henhold til skibets program.

 • Børneferie

  Der er god plads til børnen på alle MSC Cruises skibe og de er opdelt i forskellige aldersgrupper. Børnene har adgang til de nyeste spilkonsoller og videospil. De kan spille fodbold, basketball, køre MSC Formula Racer (MSC Euribia) og prøve vandrutsjebanen (MSC Euribia)

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club der ligger på skibets øverste dæk, er som et lille luksusskib inden i det store skib. Skibets fineste suiter ligger i Yacht Club. Yacht Club er det perfekte valg, hvis du vil have luksus på dit krydstogt, men alligevel vil nyde alle det store skibs tjenester, aktiviteter og underholdning. I Yacht Club findes blandt andet privat loungeområde, en restaurant og et soldæk (findes ikke på MSC Poesia).

 • Pool

  Alle MSC Cruises skibe har dejlige poolområder med optil flere swimmingpools og jacuzzis. Elegant design samt smuk belysning gør poolområdet attraktivt selv efter skumring – et perfekt sted at tilbringe varme sommeraftener.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
 • Stort udvalg af barer og lounger om bord
 • Serviceafgifter
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med MSC Cruises er 20 % af rejsens pris. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.