Oplev Nordeuropa med MSC Cruises

Bestil krydstogt

MSC Cruises er et italiensk rederi, der tilbyder rejseoplevelser til destinationer over hele verden. Med en moderne flåde af skibe, der kombinerer elegance og innovation, tilbyder MSC en bred vifte af faciliteter og underholdning om bord. De sejler til forskellige destinationer og tilbyder en blanding af kulturelle oplevelser, underholdning og aktiviteter, der appellerer til forskellige aldre og interesser.

MSC lægger vægt på service af høj kvalitet og stræber efter at skabe uforglemmelige ferieminder for deres gæster.Hos MSC Cruises er filosofien, at tiden skal fyldes med dejlige stunder i selskab med dem, man holder af.

Se alle krydstogter i Nordeuropa her >>

Kampagner

Spændende sejlruter i Nordeuropa!

De Norske Fjorde fra København

MSC Euribia

Exempel på sejlrute: København – På havet – Hellesylt – Molde, Romsdalfjord – Flåm – På havet – Kiel – København

Pris fra 4.969 kr. pr. person

Tilbud! Bestil med avrejse i maj og få gratis opgradering fra udvendig- til balkonkahyt!

Østersøen rundt fra København

MSC Poesia

Eksempel på sejlrute: København – Warnemünde – Ronne – Gdynia – Visby, Gotland – Stockholm – På havet – København

Pris fra 5.339 kr. pr. person

Nordeuropa fra Hamburg

MSC Preziosa

Sejlrute: Hamborg – På havet – Rotterdam – Zeebrugge – Le Havre – Southampton – På havet – Hamborg

Pris fra  3.669 kr. pr. person

 

Nordkap fra Hamburg

MSC Preziosa

Sejlrute:  Hamborg – På havet – Haugesund – Nordfjordeid – Trondheim – På havet – Honningsvåg, Nordkap – Honningsvåg, Nordkap – Tromsø – På havet – Ålesund – På havet – Hamborg

Pris fra 9.729 kr. pr. person

Nordatlanten fra Hamburg

MSC Preziosa

Eksempel på sejlrute: Hamborg – På havet – Kirkwall, Orkney Islands – På havet – Reykjavik – Isafjørdur – Akureyri – På havet – Lerwick, Shetlandsøerne – På havet – Hamborg

Pris fra 8.299 kr. pr. person

Højdepunkter på MSC Cruises

 • Galleri Euribia

  Skibets hjerte er Galleria Euribia-promenaden, med specialrestauranter, barer og butikker. Over promenaden er et kuppeltag bestående af LED-skærme, hvor du kan se fantastiske billedshows. I loftet kan du beundre en stjernehimmel, solopgang, skyskrabere og renæssancekunst – billederne udskiftes på forskellige tidspunkter og i henhold til skibets program.

 • Børneferie

  Der er god plads til børnen på alle MSC Cruises skibe og de er opdelt i forskellige aldersgrupper. Børnene har adgang til de nyeste spilkonsoller og videospil. De kan spille fodbold, basketball, køre MSC Formula Racer (MSC Euribia) og prøve vandrutsjebanen (MSC Euribia)

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club der ligger på skibets øverste dæk, er som et lille luksusskib inden i det store skib. Skibets fineste suiter ligger i Yacht Club. Yacht Club er det perfekte valg, hvis du vil have luksus på dit krydstogt, men alligevel vil nyde alle det store skibs tjenester, aktiviteter og underholdning. I Yacht Club findes blandt andet privat loungeområde, en restaurant og et soldæk (findes ikke på MSC Poesia).

 • Pool

  Alle MSC Cruises skibe har dejlige poolområder med optil flere swimmingpools og jacuzzis. Elegant design samt smuk belysning gør poolområdet attraktivt selv efter skumring – et perfekt sted at tilbringe varme sommeraftener.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
 • Stort udvalg af barer og lounger om bord
 • Serviceafgifter
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med MSC Cruises er 20 % af rejsens pris. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.