Carnival Celebration

Bestil krydstogt

Carnival Celebration fejrer sit navn ved at hylde Carnival Cruise Lines 50-årige historie på verdenshavene. Ligesom sit søsterskib, Mardi Gras, har skibet seks forskellige tematiske “zoner”, der tilbyder masser af sjove aktiviteter samt restauranter og barer. Den populære BOLT-berg- og dalbane gør også en comeback, sammen med mange velkendte områder fra rederiets andre skibe. Ny på skibet er Golden Jubilee-baren, der fejrer rederiets begivenhedsrige historie.

 

 

Zoner

Når du går ombord på skibet, får du straks mulighed for at stifte bekendtskab med den første zone. Celebration Central giver et unikt første indtryk med sine gulv-til-loft-vinduer, massive LED-skærme og et tag, der glitrer af farverige lys. I denne zone finder du blandt andet en scene, barer, restauranter samt en pianobar og en komedieklub.

I Gateway-zonen ligger skibets nye bar, Golden Jubilee, hvor der tilbydes en række underholdningsmuligheder. Barindretningen er prydet med souvenirs fra gamle Carnival-skibe, og uden for baren kan du besøge en udstilling om rederiets historie.

Summer Landing-zonen lader dig opleve sommerstemningen året rundt! Nyd en lækker BBQ-måltid på Guy Fieris måde, tag en is til dessert, prøv en af poolbarens lækre drinks og tag en dukkert i poolen for at køle af. Summer Landing er favoritstedet under havdage.

820 Biscayne-zonen er inspireret af Carnival Cruise Lines hjemby Miami, hvorfra rederiets første skibe sejlede ud i 1970’erne. Zonens navn henviser til adressen på Biscayne Boulevard i Miami, hvor alt begyndte. Zonen er indrettet i art deco-stil og krydret med en snert af neonlys. Prøv for eksempel en af Bar 820’s tropiske cocktails, Deco Delis klassiske sandwiches og selvfølgelig Miami Slices pizzaer.

Lido-pooldækket er velkendt for dem, der tidligere har krydst med Carnival. Poolområdet strækker sig over to dæk og er fyldt med både solpladser og restaurantmuligheder. Tag en burger ved poolkanten fra Guy’s Burger Joint eller en taco fra BlueIguana Cantina. Og selvfølgelig kan du få is på Lido-dækket, døgnet rundt!

Carnivals skibe kaldes ikke for “fun ships” uden grund. Ultimate Playground-zonen er en legeplads for hele familien. Zonen har rederiets største vandland, WaterWorks, med tre snoede vandrutsjebaner, den højt flyvende BOLT-berg- og dalbane samt det alsidige SportsSquare, hvor du finder blandt andet en minigolfbane, en fuld størrelse basketballbane og en klatrevæg.

Mad og drikke

Carnival Celebration tilbyder en række forskellige spisemuligheder. Måltider på à la carte-hovedrestauranterne og buffeten Lido Marketplace er altid inkluderet i krydstsingsprisen. Andre inkluderede muligheder inkluderer for eksempel Guy Fieri’s Guy’s Burger Joint og grillrestauranten Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que. For dem med en sød tand er der også is fra Swirls isbaren. Blandt de specialrestauranter, der koster ekstra, findes blandt andet de asiatiske restauranter Bonsai Teppanyaki og Bonsai Sushi, den italienske Cucina del Capitano samt Chibang, hvis menu inkluderer både kinesiske og mexicanske delikatesser.

Sport og velvære

Hold dig i form selv under ferien. Ombord findes et veludstyret fitnesscenter, en løbesti samt flere sportsmuligheder i Ultimate Playground. Selvom Carnival Celebration tilbyder en række aktiviteter, har man sommetider bare brug for at slappe af under ferien. Afslapning kan findes f.eks. på Serenity-området for voksne, i skibets Cloud 9-spa eller i roen på Loft 19-dækket.

Teknisk information

 • Bygget 2022
 • Renoveret
 • Bruttoton 183 500 t
 • Længde 345 m
 • Bredde 42 m
 • Dæk 15
 • Passagerer 5 375
 • Personale 1 735
 • Kahytter 2 640

Tjenester

 • Restauranter 22
 • Barer 12
 • Teater
 • Natklub
 • Kasino
 • Minigolf
 • Fitnesscenter
 • Spa
 • Vandrutsjebane
 • Swimmingpools 6
 • Jacuzzi 8
 • Poolområde for voksne
 • Børne aktiviteter
 • Børnepasning
 • WiFi
 • 24 t roomservice
 • Kahytter med dør mellem dem
 • Handicapkahytter
 • Elektricitet 110/220 v

Kahytter

Indvendig kahyt

– Kahytstørrelse: 16 m²
– Dobbeltseng (eller 2 enkeltsenge)
– Badeværelse med brusebad og toilet
– Føntørrer
– Bord og stol
– TV
– Telefon
– Minibar
– Aircondition
– Pengeboks

Indvendig kahyt

De indvendige kahytter har to separate senge, der kan omdannes til en dobbeltseng efter behov. Sengene er udstyret med Carnival Comfort Collection-sengetøj. Hyttens badeværelse har en bruser. Badekåber kan fås på anmodning. Yderligere faciliteter inkluderer et oplyst makeup-bord, TV, pengeskab og aircondition.

På skibet er der også tilgængelige insideshytter med forskellige tillægstjenester. Disse inkluderer Havana-, Spa- og Family Harbor-insideshytter.

Hyttens størrelse er cirka 15 m².

Udvendig kahyt

– Kahytstørrelse: 21 m² med vindue
– Dobbeltseng (eller 2 enkeltsenge)
– Badeværelse med brusebad og toilet
– Føntørrer
– Bord og stol
– TV
– Telefon
– Minibar
– Aircondition
– Pengeboks

Udvendig kahyt

I udvendige kahytter er der to separate senge, som kan omdannes til en dobbeltseng efter ønske. Sengene er udstyret med Carnival Comfort Collection-sengetøj. Kahyttens badeværelse har en bruser. Badekåber kan fås på anmodning. Yderligere faciliteter inkluderer et oplyst makeup-bord, sofa, TV, pengeskab og aircondition. Kahytten har et vindue mod havet.

På skibet er der også tilgængelige udvendige kahytter med forskellige tillægstjenester. Disse inkluderer Spa- og Family Harbor-udvendige kahytter.

Kahyttens størrelse er cirka 23 m².

Balkonkahyt

– Kahytstørrelse: 19 m² (balkon 4 m²)
– Dobbeltseng (eller 2 enkeltsenge)
– Badeværelse med brusebad og toilet
– Føntørrer
– Bord og stol
– TV
– Telefon
– Minibar
– Aircondition
– Pengeboks

Balkonkahyt

I balkon kahytterne er der to separate senge, som kan omdannes til en dobbeltseng efter ønske. Sengene er udstyret med Carnival Comfort Collection-sengetøj. Kahyttens badeværelse har en bruser. Badekåber kan fås på anmodning. Yderligere faciliteter inkluderer et oplyst makeup-bord, sofa, TV, pengeskab og aircondition. Kahytten har en møbleret balkon. I nogle hytter er balkonen mere beskyttet (kategorier 7C og 7S).

På skibet er der også Spa-balkonkahytter, hvis pris inkluderer ekstra service.

Kahyttens størrelse med balkon er cirka 20-23 m².

Havana Cabana

– Kahytstørrelse: 19 m²
– Altan 8 m²
– Dobbeltseng (eller 2 enkeltsenge)
– Badeværelse med brusebad og toilet
– Føntørrer
– Stue med sofa og arbjedsbord
– TV
– Telefon
– Minibar
– Aircondition
– Pengeboks
– Min. 12 år
– Gratis adgang til Havana pool og lounge frem til kl. 17.00 (barn skal være min. 12 år)

Havana Cabana

I Havana Cabana-kahytterne er der to separate senge, som kan omdannes til en dobbeltseng efter ønske. Sengene er udstyret med Carnival Comfort Collection-sengetøj. Kahyttens badeværelse har en bruser. Badekåber kan fås på anmodning. Yderligere faciliteter inkluderer et oplyst makeup-bord, sofa, TV, pengeskab og aircondition. Kahytten har en møbleret terrasse med udsigt over Lanai-dækket. Hytten har også nem adgang til Havana-poolområdet.

På skibet findes også Havana Cabana-suiter, hvis pris inkluderer suits specifikke fordele.

Hytten med terrasse er cirka 27 m².
Suiten med terrasse er cirka 27-48 m².

Ocean suit

I Ocean suiterne er der to separate senge, som kan omdannes til en dobbeltseng efter ønske. Derudover er der en sovesofa med plads til to. Sengene er udstyret med Carnival Comfort Collection-sengetøj. Suitens badeværelse har en bruser. Badekåber er også inkluderet i suiten. Yderligere faciliteter inkluderer et oplyst makeup-bord, sofa og sofabord, TV, pengeskab og aircondition. Suiten har en møbleret balkon.

Suit fordelene inkluderer: prioriteret ombord- og ilandstigning, fortrinsret ved valg af spisetid, to store vandflasker.

På skibet findes også suiter med forskellige tillægstjenester. Disse inkluderer Spa- og Family Harbor-sviter.

Suitens størrelse med balkon er cirka 29-32 m².

Ocean Suite

– Kahytstørrelse: 26 m²
– Balkon 6 m²
– Dobbeltseng (eller 2 enkeltsenge)
– Badeværelse med spabad/brusebad og toilet
– Føntørrer
– Stue med sofa og spiseplads
– TV
– Telefon
– Minibar
– Aircondition
– Pengeboks
– Prioriteret ind- og ud-tjek

Galleri