Kulinariske oplevelser

Måltider

Under krydstogtet er hver dag fyldt med nye oplevelser. Fysiske aktiviteter som udflugter med dybhavsdykning eller at gå på line i junglen skal nok give dig masser af appetit. Måltiderne på et krydstogt er en sand fornøjelse: Du har et stort udvalg at vælge imellem både morgen, middag og aften. Hvis du har lyst til at spise under lidt mere afslappede former, kan du vælge buffeten på Lido-dækket. I restauranterne kan du ikke kun nyde de kulinariske oplevelser, men også den fremragende service. Derudover er roomservice tilgængelig døgnet rundt.

Menuerne er udarbejdet efter princippet om, at der skal være noget for enhver. En let og sofistikeret forret giver dig en forsmag på det, du har i vente. Som hovedret kan du vælge noget lækkert fra kategorien alt godt fra havet, f.eks. en hummer eller grillede rejer. Men bare fordi du er til havs, er der naturligvis intet krav om kun at spise fisk eller skaldyr. Det er helt op til dig. Som afslutning på måltidet venter et udvalg af søde fristelser, f.eks. den klassiske Grand Marnier-souffle.

 

Buffetrestauranten

I buffetrestauranten på Lido-dækket serveres en lækker buffet fra morgen til aften.

Sammensæt din morgenmad, præcis som du vil. Der er røræg, pandekager, french toast, bacon, skinke, cornflakes, mysli, sødt og salt bagværk og meget, meget mere.

Sæt kursen mod Lido-dækket, hvor frokostbuffeten tager dig med på en kulinarisk rejse jorden rundt. På nogle skibe tilbydes der lækre grillretter fra rotisseriet, orientalske smage fra den mongolske barbecue og det bedste fra det internationale køkken fra Taste of the Nations. Du finder også en New York-deli, et pizzeria og en salatbar. Hamburgere og sandwichs smager altid bedre ved poolkanten. Der er altid masser at vælge imellem!

Bistroen med havudsigt på Lido-dækket er et godt alternativ til a la carte-restauranten. Buffeten serveres fra 18.00 til 21.30. Du kan smovse i pasta og bøffer, grillede lækkerier, salater og desserter.

 

Specialrestauranterne

De førsteklasses kokke i den stemningsfulde Steak House-restaurant garanterer en stor kulinarisk oplevelse. Nyd det fantastiske måltid og den gode service. Ud over kød- og fiskeretter indeholder den alsidige menu masser af andre lækkerier. Steak House er en hyggelig restaurant og et godt sted at holde fødselsdag. Det kan være en god idé at reservere bord i denne populære restaurant.

Følgende skibe har en Steak House-restaurant: Carnival Pride, Carnival Legend, Carnival Spirit, Carnival Miracle, Carnival Conquest, Carnival Glory, Carnival Valor, Carnival Freedom, Carnival Splendor, Carnival Dream, Carnival Magic og Carnival Breeze.

 

Roomservice

Roomservice er tilgængelig døgnet rundt.

Dagen starter blidt med morgenmad i kahytten. Der serveres morgenmad i kahytten indtil kl. 10.00. Senere på dagen kan du bestille sandwich, desserter og frugt til kahytten når som helst.

 

Pizzeria

Pizzeriaet har åbent døgnet rundt, så du kan nyde en friskbagt pizza når som helst: til frokost, som mellemmåltid eller som natmad efter en aften på diskoteket. Og hvis du ikke er i stødet til varm mad, er det ikke noget problem – pizzeriaet serverer også frisklavede cæsarsalater.

 

Sushibar

Er du vild med japansk mad? Nu kan du få lækker sushi, selv når du er på krydstogt! Sushi kan også nydes som forret før middagen. Alle Carnivals skibe har en sushibar på promenadedækket, som naturligvis er inkluderet i prisen for krydstogtet!

 

A la carte-restauranten

Carnival-skibenes rummelige og elegante a la carte-restauranter er indbydende. På den alsidige menu finder du både hummer og forskellige bøfretter. Varm chokoladekage er et uimodståeligt valg for alle med en sød tand, men der er også altid lette og sundere Spa Carnival-alternativer.

Hvis du har tilvalgt frit valg af måltider til dit krydstogt, kan du spise, når du vil. A la carte-restauranterne har to daglige serveringer på faste tidspunkter, men du kan også spise her, når du selv vil.

Foretrækker du at spise ved samme bord og med de samme mennesker hver dag? Synes du, at det er hyggeligt, at det er den samme tjener, der serverer for dig under hele rejsen? Så skal du vælge et traditionelt krydstogt med middag på faste tidspunkter, når du bestiller rejsen – enten kl. 18.00 eller kl. 20.15.

Foretrækker du at kunne være fleksibel og hver dag spontant bestemme, hvornår du vil spise og med hvem? Så er måltider med frit valg (Your Choice Dining) sagen for dig. Det giver dig mulighed for at spise når som helst mellem kl. 17.45 og 21.30.

Restauranten har også åbent om morgenen. Vælg den morgenmad, du har lyst til, på den alsidige menu, så bliver den tilberedt til dig. Det er ikke nødvendigt at reservere bord til morgenmaden. Du kan roligt sove så længe, du vil, og nyde morgenmaden i a la carte- eller buffetrestauranten. Du kan naturligvis også vælge at få serveret morgenmad i kahytten. På de dage, der tilbringes til havs, serverer a la carte-restauranten også frokost.

 

Drikkevarer

Du kan gratis hente kaffe, te, varm kakao og vand døgnet rundt i buffetrestaurantens automater. Det er hyggeligt at tilbringe dagen på Promenade-caféen med at kigge på folk, beundre den skønne udsigt over havet og nyde en god kop kaffe og et stykke lækkert wienerbrød. Promenade-caféen serverer forskellige kaffespecialiteter, te, bagværk og is foruden desserterne fra buffetrestaurantens menu. Bemærk, at der i overensstemmelse med amerikansk skik lægges 15 % serviceafgift til prisen på de drikkevarer, der serveres om bord.