KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Mardi Gras

Bestil krydstogt

Carnivals nyeste Excel-klasse skib, Mardi Gras, blev færdiggjort ved Meyer Turku værftet i november 2020.

Mardi Gras er en hyldest til rederiets første skib, TSS Mardi Gras (1972), som gjorde krydstogter mere elegante og lidt sjovere for alle. Ligesom sin forgænger ændrer det nye Mardi Gras krydstogtverdenen. Skibet har seks “zoner”, hvor passagererne kan opleve helt nye typer af oplevelser. Skibets mest spektakulære nyhed er dog uden tvivl BOLT, den første rutsjebane til havs. Du hørte rigtigt, en rutsjebane på et skib!

Skibet har Carnivals største vandrutsjebaner, et alsidigt sportsområde og fantastiske soldæk med barer og iskiosker. Ombord findes også et imponerende atrium i tre etager med enorme vinduer fra gulv til loft.

Ved færdiggørelsen var skibet det største i Carnival Cruise Lines flåde – det har en passagerkapacitet på cirka 5.200. Skibet bruger flydende naturgas som brændstof, hvilket er et mere miljøvenligt alternativ end brændolie.

Mad og drikke

Om bord er der flere spisemuligheder til både elegant middag, afslappet forkælelse og sundere måltider. For eksempel vil de lækre Big Chicken, Guy’s Burger Joint, Pizzeria del Capitano, Emeril’s Bistro 1396 og Bonsai Sushi glæde dig. Mange af skibets restauranter og barer findes i zonerne French Quarter og La Piazza.

Underholdning, sport og velvære

På Carnivals skibe stopper sjovet aldrig. På Mardi Gras’ seks “zoner” er der uendelig underholdning, sportsmuligheder og aktiviteter. Mardi Gras har to poolområder, Summer Landing og Lido, hvor passagererne kan slappe af i solen, køle af i poolen og nyde lækkerier fra poolbarerne, Swirls-isboderne og poolgrillene. På Lido afholdes også de bedste fester under krydstogtet.

I The Ultimate Playground-zonen er der aldrig kedelige øjeblikke. BOLT, havets hurtigste og eneste rutsjebane til søs, er skibets højdepunkt. Og det bedste af det hele er, at du selv kan styre denne rutsjebane! Prøv at slå banens hastighedsrekord eller nyd den uendelige havudsigt. I de tre snoede vandrutsjebaner kan du konkurrere mod en ven, og under den gigantiske vandspand kan du køle dig ned på en varm sommerdag.

På sportområdet kan du udfordre dine medpassagerer i basketball, billard eller bordtennis. På skibets løbebane og i fitnesscentret kan du holde dig i form, selv på ferie. Tør du klatre gennem rebbanen, der løber rundt om området?

Til afslapning kan du besøge Serenity-området for voksne, skibets Cloud 9-spa eller Loft 19-dækket. Om aftenen underholdes passagererne blandt andet i teatret og Punchliner Comedy Club.

Teknisk information

 • Bygget 2020
 • Renoveret
 • Bruttoton 180 800 t
 • Længde 345 m
 • Bredde 40 m
 • Dæk 17
 • Passagerer 5 280
 • Personale 1 745
 • Kahytter 2 640

Tjenester

 • Restauranter 23
 • Barer 12
 • Teater
 • Natklub
 • Kasino
 • Minigolf
 • Fitnesscenter
 • Spa
 • Vandrutsjebane
 • Swimmingpools 6
 • Jacuzzi 8
 • Poolområde for voksne
 • Program for børn
 • Børnepasning
 • WiFi
 • 24t roomservice
 • Kahytter med dør mellem dem
 • Handicapkahytter
 • Elektricitet 110/220 v

Kahytter

Indvendige kahyt

I de invendige kahytter er der to separate senge, som kan sættes sammen til en dobbeltseng efter ønske. Sengene er udstyret med Carnival Comfort Collection-sengetøj. Kahytten har et badeværelse med brusebad. Badekåber kan fås på anmodning til kahytten. Kahyttens udstyr omfatter også et oplyst makeup-bord, TV, sikkerhedsboks og aircondition.

På skibet findes også indvendige kahytter med forskellige ekstra tjenester, herunder Havana-, Spa- og Family Harbor-insideshytter.

Kahyttens størrelse er cirka 15 m².

Udvendig kahyt

I de udvendige kahytter er der to separate senge, som kan sættes sammen til en dobbeltseng efter ønske. Sengene er udstyret med Carnival Comfort Collection-sengetøj. Kahytten har et badeværelse med brusebad. Badekåber kan fås på anmodning til kahytten. I kahyttens udstyr indgår også et oplyst makeup-bord, sofa, TV, sikkerhedsboks og aircondition. Kahytten har et vindue med udsigt til havet.

På skibet findes også udvendige kahytter med forskellige ekstra tjenester, herunder Spa- og Family Harbor-udvendige kahytter.

Kahyttens størrelse er cirka 23 m².

Balkonkahyt

I kahytterne med balkon er der to separate senge, som kan sættes sammen til en dobbeltseng efter ønske. Sengene er udstyret med Carnival Comfort Collection-sengetøj. Kahytten har et badeværelse med brusebad. Badekåber kan fås på anmodning til kahytten. I kahyttens udstyr indgår også et oplyst makeup-bord, sofa, TV, sikkerhedsboks og aircondition. Kahytten har en møbleret balkon. Nogle kahytter har en mere lukket balkonplads (kategorierne 7C og 7S).

På skibet findes også Spa-balkonkahytter, som inkluderer ekstra tjenester i prisen.

Kahyttens størrelse med balkon er cirka 20–23 m².

Havana Cabana

I Havana Cabana-kahyttene er der to separate senge, som kan sættes sammen til en dobbeltseng efter ønske. Sengene er udstyret med Carnival Comfort Collection-sengetøj. Kahytten har et badeværelse med brusebad. Badekåber kan fås på anmodning til kahytten. I kahyttens udstyr indgår også et oplyst makeup-bord, sofa, TV, sikkerhedsboks og aircondition. Kahytten har en møbleret terrasse med udsigt over Lanai-dækket. Der er også nem adgang til Havana-poolområdet fra hytten.

På skibet findes også Havana Cabana-suiter, som inkluderer suite-fordele i prisen.
Kahyttens størrelse med terrassen er cirka 27 m². Suitens størrelse med terrassen er cirka 27–48 m².

Ocean-suit

I ocean-suiterne er der to separate senge, som kan sættes sammen til en dobbeltseng efter ønske. Derudover er der en sovesofa med plads til to personer. Sengene er udstyret med Carnival Comfort Collection-sengetøj. Suitens badeværelse har brusebad. Til suiterne hører også badekåber, oplyst makeup-bord, sofa og sofabord, TV, pengeskab og aircondition. Suitens møblerede balkon giver udsigt over havet.

Suite-fordele inkluderer: prioriteret ombord- og ilandstigning, fortrinsret ved valg af spisetid, to store vandflasker.

På skibet findes også forskellige typer af suiter med ekstra tjenester, herunder Spa- og Family Harbor-suiter.

Suite størrelsen med balkonen er cirka 29–32 m².

Carnival Excel-suit

I Carnival Excel-suiterne er der to separate senge, som kan sættes sammen til en dobbeltseng efter ønske. Derudover er der en sovesofa med plads til to personer. Sengene er udstyret med Carnival Comfort Collection-sengetøj. Suitens badeværelse har brusebad og high-end badeprodukter. Til suiterne hører også badekåber, oplyst makeup-bord, spisebord, walk-in-skab, sofa og sofabord, to TV-apparater, gratis on-demand-film, pengeskab og aircondition. Suitens møblerede balkon giver udsigt over havet.

Suite-fordele inkluderer: prioriteret ombord- og ilandstigning, adgang til Loft 19, fortrinsret ved cabana-reservationer, concierge-telefonlinje, garanteret bordreservation i hovedrestauranten og de fleste specialrestauranter, frugt og mousserende vin på krydstogtets første dag, alkoholfrit Bottomless Bubbles-drikkepakke, to store vandflasker, gratis roomservice, gratis vasketøjsservice.

Suite størrelsen med balkonen er cirka 48–66 m².

Carnival Excel Presidential-suit

I Carnival Excel Presidential-suiterne er der to separate senge, som kan sættes sammen til en dobbeltseng efter ønske. Derudover er der en sovesofa med plads til to personer. Sengene er udstyret med Carnival Comfort Collection-sengetøj. Suitens badeværelse har bruser og høj kvalitet badeprodukter. Ud over badeværelset har suiten også en separat toilet. Til suiten hører også badekåber, oplyst make-up bord, kaffebord, walk-in-skab, spisebord, bar, to tv-apparater, gratis on-demand-film, sikkerhedsboks og aircondition. Suiten har en møbleret balkon med jacuzzi.

Suiterne inkluderer: prioriteret ombord- og ilandstigning, adgang til Thermal Suite-området, adgang til Havana-poolområdet, adgang til Loft 19, fortrinsret ved cabana-reservationer, concierge-telefonlinje, garanteret bordreservation i hovedrestauranter og de fleste specialrestauranter, frugt og mousserende vin på krydstogtets første dag, alkoholfrit Bottomless Bubbles-drikkepakke, to store vandflasker, gratis roomservice, gratis vaskeservice.

Størrelsen på suiten med balkonen er cirka 106 m².

Galleri