Motion

På Carnival Cruise Lines krydstogter er der masser af måder at holde sig i form på. Hver dag kan du gratis anvende det moderne træningsudstyr. Du kan også deltage i en lang række gratis lektioner eller i kurser mod betaling. Du kan bl.a. prøve yoga, motionsgang, power walking, pilates, kickboksning og aerobics. En anden mulighed er at få en personlig træner til at udarbejde dit eget individuelle program, som du også kan bruge, når krydstogtet er overstået.

Ved siden af fitnesscentret er der en skønhedssalon. Den tilbyder et komplet udvalg af skønhedsbehandlinger fra frisør og manicure til tandblegning.

Fitnesscentret og skønhedssalonen på Spa Carnival er kun beregnet til passagerer på over 12 år. De 12-16-årige kan anvende fitnesscentret og skønhedssalonen i selskab med voksne.

 

Nu glider det!

Ikke kun børn vil nyde det underholdende vandland Waterworks og vandrutsjebanen Twister i fulde drag. Den sjove dobbelte vandrutsjebane er som skabt til konkurrencer om, hvem der kommer hurtigst ned*. I badeafdelingen er der 3-4 swimmingpools, en soppepool og vandrutsjebaner.

Hovedbassinet kan også anvendes i dårligt vejr, eftersom det kan overdækkes med det mobile tag, som beskytter med vind og vejr. Boblebadene er velegnet til dem, der foretrækker at bade under mere rolige og afslappende forhold.

* Findes ikke på alle skibe

 

Bolden er i spil!

På Carnivals krydstogter er det svært at finde en undskyldning til ikke at være fysisk aktiv. Fitnesscentret, poolanlægget og en masse træningsmuligheder venter på dig.

Du kan spille minigolf med ni huller og bordtennis. Du kan endda spille volley- og basketball på dækket. Husk at pakke løbeskoene! En løberunde på dækket i den friske havluft er en oplevelse, du ikke må gå glip af.