Rejse med børn

På Carnival Cruise Lines krydstogtskibe bliver der lavet en masse aktiviteter for børn. Børn på 2-11 år har deres egne overvågede legepladser, hvor de kan opholde sig og lege sammen med andre børn på samme alder. Der er også et tilpasset program og aktiviteter for teenagere. Der tilbydes børnepasning til børn under 2 år.

 

Børneklubber:

Camp Carnival/Ocean Camp er beregnet til børn på 2-11 år. Klubben er inddelt i tre forskellige aldersgrupper: 2-5 år, 6-8 år og 9-11 år. I programmet indgår blandet andet historietid, håndgerning, skattejagt, videospilleturneringer, sport, temaaftener og udviklende aktiviteter. Børn overvåges af kyndigt personale.

Circle C er til børn på 12-14 år. Programmet omfatter dans, videospilleturneringer, filmaftener, karaoke, sport, håndgerning og spil. Forældre skal registrere deres børn i klubben, hvorefter de kan komme og gå, som de vil.

Club 02 er beregnet til de 15 – 17-årige. Klubbens område er ikke tilladt for yngre børn eller personer over 18 år (med undtagelse af klublederne). Klubben tilbyder diskotek, fester, idrætsturneringer og spilleaftener. Teenagerne kan komme og gå, som de vil.

Camp Night Owls tilbyder børnepasning mod betaling for børn fra 6 måneder til 11 år, hvilket gør, at forældrene får tid til at nyde nattelivet uden at behøve at være urolige for de små.

 

Carnival WaterWorks -vandland

I vandlandet Carnival WaterWorks kan man prøve den 90 meter lange vandrutsjebane med fire niveauer eller konkurrere mod hinanden på en tur i den dobbelte vandrutsjebane. Det er så sjovt at lege mellem forskellige vandsprøjtende figurer – og at det er tilladt at sprøjte med vand!

Vandlandet Carnival Waterworks findes på næsten alle Carnival skibe.

 

Børnepasning

Camp Carnival tilbyder pasning dagligt fra kl. 10.00–03.00 for børn under 11 år. I Camp Carnival er der både dyner, puder og tremmesenge klar til de mindste. Børnepasningen koster 7,79 dollar pr. time og barn. De dage, hvor skibet er i havn, kan du efterlade børn under 2 år i Camp Carnival fra ankomsttidspunktet til midt på dagen. Prisen er den samme som ovenfor.