Spa og wellness

Cloud 9 Spa

Cloud 9 Spa er et alsidigt område bestående af spaafdelingen og de kahytter, der er knyttet til den. Cloud 9 Spa dækket et areal på mere end 3.700 m², hvilket gør det til verdens største flydende spa. Ud over et motionscenter og et idrætsanlæg har spaafdelingen også et thalasso-terapipoolområde og saunaafdelingen Thermal Suite foruden separate behandlingsrum.

Der er masser af plads til at slappe af både inden- og udendørs. Der kan være ekstrabetaling knyttet til tjenesterne. Priserne varierer afhængigt af tilgængelighed. Den 2.200 m² store spa- og fitnessafdeling på to fordæk er en af de største spaafdelinger til havs.

Cloud 9 Spa findes om bord på Carnival Breeze, Carnival Dream, Carnival Horizon, Carnival Magic, Carnival Panorama, Carnival Radiance, Carnival Splendor, Carnival Sunrise, Carnival Sunshine og Carnival Vista

 

Afslappende følelse

Thalasso-terapipoolen befinder sig under et beskyttende glastag og er fyldt med 33 grader varmt ioniseret vand, som sprøjtes ud som masserende vandstråler. Bemærk! Adgang hertil er kun gratis, hvis man bor i en kahyt i Spa-klassen.

 

Find den indre ro i Thermal Suite

Thermal Suite-afdelingen er det perfekte sted at slappe helt af. I de fire forskellige saunaer vil du opleve en fuldstændig renselse, få ny energi og opleve en følelse af balance. Saunaerne har hver deres temperatur og enten tør eller fugtig luft. Bemærk! Adgang hertil er kun gratis, hvis man bor i en kahyt i Spa-klassen.

 

Thalasso-terapi

Det græske ord thalasso betyder marint. I thalasso-terapipoolerne anvendes vitamin- og mineralrigt havvand. Vandet er dejligt kropstempereret, så det lindrer værkende led og idrætsskader og får ømme muskler til at slappe af. I thalasso-terapipoolen er der også masserende vandstråler, som kan præcisionsbehandle bestemte dele af kroppen. Langs bassinkanten er der brede, ergonomiske metalbænke, så man kan læne sig tilbage og nyde det varme vand. Thalasso-terapipoolerne er det perfekte sted til afslapning og rekreation. Bemærk! Mod betaling.

 

Thermal Suite-spa

Thermal Suite er som en romersk spa med forskellige saunaer og bade. Herunder kan du finde nærmere beskrivelser af de forskellige rum. Bemærk! Mod betaling.

 

Laconium

Når kroppen varmes op og sveder, er det med til at rense huden. Når kroppen varmes op, øges blodgennemstrømningen, stofskiftet og kroppens modstandsdygtighed. Det er med til at mindske stres i det lange løb at svede regelmæssigt. Pulsen stiger, og blodtrykket stabiliseres. Resultatet er en forfriskende følelse og mental og fysisk afslapning. Du kan blive så længe, du vil, i laconium, men den rensende virkning ved at svede sætter ind inden for 15-20 minutter. Selv de gamle romere benyttede sig af laconium for at opnå den rensende virkning fra at svede. Når du har svedt i ca. 20 minutter, kan du tage et brusebad, hvilket yderligere sætter gang i blodcirkulationen og styrker den rensende virkning ved at svede.

 

Tepidarium

Det virker både afslappende og opkvikkende at være i tepidariet, og du kan blive, så længe du vil. Et ophold i tepidariet er velegnet som stresslindrende og opfriskende behandling for folk i alle aldre. Ergonomisk udformede, opvarmede divaner forstærker varmens virkning.

 

Orientalsk dampbad

Det orientalske dampbads fugtige luft er meget afslappende. Rummet varmes op af indstrømmende damp, og den optimale periode at tilbringe derinde er 10-15 minutter. I det antikke Rom var den varme dampafdeling – som blev kaldt caldarium – selve hjertet i spaafdelingen. Den fugtige og varme luft (40-50 °C) i moderne spaafdelinger har gjort dampbade mere og mere populære, og man får stadig mere viden om de gavnlige virkninger af luftfugtigheden kombineret med varmestrålingen.

 

Aromatisk dampbad

Det aromaterapeutiske dampbads fugtige og varme luft rengør huden og luftvejene forsigtigt, men effektivt. Det stimulerer blodcirkulationen, får musklerne til at slappe af, kan mindske stress og linde gigt og artralgi. Aromatisk damp (f.eks. med elementer af kanel, appelsin eller æble) fremmer den rengørende effekt. Den fugtige luft og den ret høje temperatur (40-50 °C) forstærker den terapeutiske virkning af den aromaterapeutiske damp. Æteriske olier som kamille beroliger sindet og hjælper dig med at slappe af mentalt.

 

Orientalsk rasul-bad

Et rasul-bad er en enestående og speciel oplevelse. Man starter med et brusebad, hvorefter man bliver smurt ind i ler. I den behagelige varme luft med lav luftfugtighed tørrer leret hurtigt på huden. Derefter varmes rummet gradvist op med damp på en pulserende måde, hvorpå luftfugtigheden forøges, og rummet fyldes med duften af urteekstrakt. Den tørrede ler på huden bliver fugtig og skaber en behagelig prikken i huden. I sædets armlæn er der monteret en vandskål med rindende vand, som man kan bruge til at fugte leret med og gnide ind i huden. Peelingen fjerner effektivt døde hudceller, samtidig med at massagen stimulerer det subkutane væv og musklerne.