Drikkepakke

Med en drikkepakke slipper du for at tænke på ekstraudgifter (herunder serviceafgift), og det er nemmere at bestille drikkevarer i barer og restauranter. Du kan vælge den drikkepakke, der passer bedst til dig, blandt de forskellige muligheder. Prisen er pr. person pr. dag og giver adgang til et ubegrænset antal drikkevarer.

 

Classic Non-Alcoholic Package

USD 18 pr. nat pr. person (plus serviceafgift)

I pakken indgår en ubegrænset mængde læskedrikke, juice, premiumkaffe og -te samt flaskevand (ikke premiumvand).

 

Premium Non-Alcoholic Package

USD 22 pr. nat pr. person (plus serviceafgift)

I pakken indgår en ubegrænset mængde læskedrikke, alle typer flaskevand, herunder Evian, Perrier og San Pellegrino, specialkaffe og -te, alkoholfri frosne drikkevarer og smoothies, Red Bull og Vitamin Water.

 

Classic Package

USD 55 pr. nat pr. person (plus serviceafgift)

I pakken indgår et udvalg af øl (op til USD 6 pr. øl), drinks og spiritus (op til USD 8 pr. drink) samt vin i glas (op til USD 9 pr. glas). Derudover 15 % rabat på vinflasker fra hele sortimentet.

 

Premium Package

USD 65 pr. nat pr. person (plus serviceafgift)

I pakken indgår alle former for øl, premiumdrinks og vin i glas (op til USD 13 pr. glas). Derudover 20 % rabat på vinflasker fra hele sortimentet.

 

Standard Package

USD 45 pr. nat pr. person (plus serviceafgift)

I pakken indgår et udvalg af øl, vin, drinks, likør, spiritus (op til 6 USD pr. drink). Derudover 10 % rabat på vinflasker fra hele sortimentet.

 

Serviceafgift (18%) tillægges alle drikkepakker. Drikkepakkerne sælges for hele krydstogtet og kan ikke købes pr. dag. Drikkepakken inkluderer ikke drikkevarer, der sælges i gavebutikker, i minibaren og fra roomservice. Adgang til drikkepakker varierer fra skib til skib. Man skal være mindst 21 år for at måtte indtage alkohol.