Madoplevelser

En af de ting, der kendetegner Celebrity Cruises, er restauranterne af meget høj klasse. Den populære opskrift er kombinationen af udsøgte smagsoplevelser og den æstetiske præsentation. Udbuddet af retter er stort, og menuerne ændres tit, så der hele tiden er mulighed for nye smagsvarianter.

 

Smag på verden

Alle skibe har mindst otte forskellige spisesteder. Den elegante hovedrestaurant serverer morgenmad, frokost og middag. Derudover har hvert skib fremragende specialrestauranter med hver deres specialiteter og temaer, der tit har forbindelse til de havnebyer, man besøger. I restaurant Silk Harvest kan du nyde en kulinarisk rejse til Fjernøsten. I Tuscan Grille står den på autentiske italienske smagsoplevelser, mens Murano byder på det klassiske franske køkken.

 

Middag

De rejsende kan vælge mellem to forskellige former for middagsarrangement. Det traditionelle alternativ er at spise middag i hovedrestauranten på samme tid, ved samme bord og med samme tjener hver aften. Men hvis man foretrækker mere frihed, kan Celebrity Select Dining være en mulighed. Det giver adgang til at spise i hovedrestauranten på et tidspunkt, der passer bedre til ens program.