KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Programmer for børn og unge

Børn skal have lov at være børn, men samtidig behandles som alle andre gæster. Der er masser af underholdende aktiviteter for alle aldersgrupper, fra småbørn til teenagere. Der er 4 forskellige aldersgrupper, hvilket gør det nemt at møde jævnaldrende. Aktiviteterne er også tilpasset den pågældende aldersgruppe.

 

Fun Factory

Børn i alderen 3-11 år kan more sig i Fun Factory, hvor børnene igen er opdelt i tre forskellige aldersgrupper. Fun Factory har åbent dagligt fra 09.00 til 22.00. Der arrangeres spil, sport, musik, karaoke, skattejagt, temafester og meget mere for børnene. På bestemte tidspunkter hver dag kan børn under 3 komme og lære de andre børn at kende i selskab med deres forældre.

 

X-Club

Teenagerne kan hænge ud i X-Club, der byder på de nyeste spilkonsoller. Der arrangeres også særlige fester og aktiviteter for dem. Man kan købe et VIP-pas til børnene, som giver dem adgang til alle de aktiviteter, der indgår i programmet. Det giver dem adgang til steder om bord, som andre ikke har adgang til, og de får en gavepose, som de kan tage med sig efter krydstogtet.

 

Børnepasning

Mod ekstrabetaling kan forældre bestille børnepasning i kahytten.