Madoplevelser

Costa Cruises’ skibe har flere typer restauranter. Der er mindst én à la carte-restaurant og en buffetrestaurant at vælge imellem samt nogle specialrestauranter mod et tillægsgebyr.

Hovedrestaurant

Alle Costa Cruises’ skibe har en eller flere hovedrestauranter, hvor maden er inkluderet i prisen for krydstogtet. Morgenmad og frokost kan spises, når du vil, men middagen serveres på to bestemte tidspunkter. Retterne afspejler rederiets italienske rødder, men inspirationen kommer også fra andre dele af Europa.

Buffetrestaurant

Der er en buffetrestaurant om bord, hvor du kan spise afslappet. Nyd en lang frokost eller tag en hurtig snack. Buffeten serverer morgenmad, frokost og eftermiddagste. Ved middagstid forvandles restauranten til et pizzeria, hvor maden også er inkluderet i prisen for krydstogtet.

 

Specialrestauranter

Archipelago
Oplev den nye restaurant Archipelago med sit innovative design og fokus på bæredygtighed. Tre verdenskendte kokke – Bruno Barbieri, Hélène Darroze og Ángel León – præsenterer tre nye menuer, der genfortolker råvarer, traditioner og opskrifter fra den næste destination på krydstogtet!

Teppanyaki
Hvis du leder efter en anderledes og sjov restaurantoplevelse, er en Teppanyaki-restauranten det helt rigtige valg. Nyd det livlige show, det lækre japanske køkken og den intime atmosfære, hvor du bliver vidne til de japanske kokkes håndværk på nærmeste hold.

Sushino
Sushino er Costa Cruises’ første sushi-bistro ombord og er designet til at give dig en autentisk japansk oplevelse, der inkluderer nigiri, maki, sashimi og mochi. Aperitif, frokost eller middag? Vil du blive og spise eller tage maden med dig? Valget er dit!

Pummid’Oro Pizzeria
Pummid’Oro Pizzeria er kendt for at servere pizza og mozzarella med nøje udvalgte ingredienser og efter traditionelle opskrifter. Her kan du nyde autentisk pizza, hvor der lægges vægt på kvaliteten af råvarerne og den traditionelle tilberedning. Pizzakokken anvender opskrifter, der er tro mod de klassiske italienske smage og teknikker, så her får du muligheden for at nyde en ægte pizza!

La Fiorentina Steak House
La Fiorentina Steak House byder dig velkommen med det bedste italienske kød som for eksempel florentinsk T-bone steak og Piedmontese fassona-bøf, men også irsk Black Angus og økologisk kylling. Her får du en fantastisk madoplevelse, og uanset om du foretrækker en klassisk italiensk bøf eller en udvalgt udskæring fra andre dele af verden, vil du blive forkælet med mad af højeste kvalitet.