Sport og velvære

Udnyt Costa Cruises’ sportsfaciliteter, plask rundt i poolområdet, eller tag dig tid til at slappe af i spaen.

Sport

Om bord på Costas skibe kan du holde dig i form, mens du sejler! Udnyt det topmoderne udstyr i fitnesscentret, løb en morgenløb på løbebåndet på den udendørs terrasse, deltag i et gruppefitnesskursus eller træn med en fitnesscoach (mod ekstra betaling). På skibets sportsplads afholdes der også turneringer i sportsgrene som fodbold og basketball. Banen er også tilgængelig til afslappet boldspil med venner og familie.

Velfærdstjenester (ekstra betaling)

En krydstogtsferie er det bedste tidspunkt at slappe af på. Skibets wellnesscenter har alt, hvad du har brug for til at genopfriske både krop og sjæl. Forkæl dig selv og book en tid til en massage eller en skønhedsbehandling.

Samsara Spa (mod betaling)

Den eksklusive Samsara Spa er det perfekte sted at slappe af og slappe af efter en travl dag. Nyd thalassoterapi-bassiner, ayurvedisk massage og et væld af andre spa-tjenester.

Poolområde

På poolterrassen kan du nyde solen og tage en forfriskende dukkert i poolen. Mød andre passagerer, slap af i spabadet, eller nyd din yndlingscocktail i solstolen. Området bruges også til fester om aftenen.