Udflugter

En af de bedste ting ved et krydstogt er havnebesøgene, hvor du kan udforske verdensberømte byer, spændende kulturer, imponerende monumenter og vidunderlige landskaber.

Costa Cruises’ udvalg af udflugter omfatter mere end 2.200 udflugter til en lang række destinationer. Krydstogtselskabets udflugter er designet til at passe perfekt ind i skibets tidsplan, så du kan få mest muligt ud af hver destination. Vælg efter dine præferencer; fra eventyrlige og sportslige udflugter til traditionelle sightseeing-ture, shoppingture, naturudflugter og meget mere!

Premium CostaTours

Ud over de traditionelle udflugter tilbyder alle Costa-skibene et udvalg af premium-udflugter, som er de mest populære udflugter i hver havn. Premium CostaTours-ture er for grupper på op til 25 personer.

Eco CostaTours

Eco CostaTours for miljøbevidste rejsende kombinerer sjov, afslapning og ansvarlig rejseaktivitet. Udforsk et lokalt naturreservat, eller tag en tur i et miljøvenligt køretøj.

Skræddersyede udflugter

Hvis du ønsker at planlægge dine egne udflugter, kan Costas personale arrangere en skræddersyet tur til dig og din familie eller gruppe af venner. Vælg dit foretrukne køretøj og bestem, hvad du vil lave, og hvor længe du vil blive på destinationen.