MS Koningsdam

Bestil krydstogt

Det moderne MS Koningsdam begyndte at sejle i 2016. På krydstogtskibet er der plads til 2650 passagerer og en besætning på 1000 personer. MS Koningsdam er et elegant eksempel på den nye tids krydstogtskibe. Det 285 meter lange krydstogtskib er planlagt til et mindre antal passagerer end normalt, så skibet kan føles rummeligt. Ved indretningen af MS Koningsdam har musik givet inspiration – og der er også meget kunst, der hører sammen med musikken om bord på skibet.

Måltider

Holland America Line er kendt for sin fremragende mad. Gæsterne kan vælge mellem à la carte-hovedrestauranten og buffetrestauranten. På skibet er der også specialrestauranter, som koster ekstra, så som den prisbelønnede Pinnacle Grill, italienske Canaletto, asiatiske Tamarind samt franske Sel de Mer. Pizza, hamburgere og italiensk is kan fås ved pool området.

Fornøjelse, sport og wellness

Om dagen arrangeres der et alsidigt og forskelligt program på skibet. Du kan gå til vinsmagning, deltage i et computerkursus eller gå til et foredrag om destinationerne. Der arrangeres madlavningskurser og shows på Culinary Arts Center. Om aftenerne kan du blive underholdt ved teaterforestillingerne på teateret World Stage med sin innovative teknologi. Ansvaret for den fremragende livemusik har Lincoln Center Stage, Billboard Onboard samt B.B. King’s Blues Club.

På soldækket er der pool, boblebade samt et stort filmlærred til filmaftener. Hvis det skulle blive dårligt vejr, beskytter det flytbare glastag pool området. Skibet har også et motionscenter og en spa, samt en egen legeplads til børn.

Teknisk information

 • Bygget 2016
 • Renoverat 2018
 • Bruttoton 99 500 t
 • Længde 285 m
 • Bredde 30 m
 • Dæk 13
 • Passagerer 2 650
 • Personale 1 035
 • Kahytter 1 330

Tjenester

 • Restauranter 14
 • Barer 7
 • Teater
 • Kasino
 • Bibliotek
 • Fitnesscenter
 • Spa
 • Swimmingpools 2
 • Jacuzzi 2
 • Program for børn
 • WiFi
 • Roomservice 24/7
 • Kahytter med dør mellem dem
 • Handicapkahytter
 • Enkeltkahytter
 • Elektricitet 110/220 V

Kahytter

Indvendig kahyt

I de indvendige kahytter er der to behagelige senge, der efter ønske kan sættes sammen til en dobbeltseng. I kahytternes udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar og sikkerhedsboks (ikke i alle skibsklasser). Kahytterne har badeværelse.

Der er indvendige kahytter på alle Holland America Lines skibe, men deres størrelse varierer fra skib til skib.

Kahyttens størrelse: 14–25 m²

Billedeksempler: MS Eurodam, MS Koningsdam, MS Rotterdam
Kahytternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Udvendig enkeltkahyt

I den udvendige kahyt er der en seng til en person. I kahytternes udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar og sikkerhedsboks (ikke i alle skibsklasser). Der er brusebad i kahytten. Alle udvendige kahytter har vindue eller koøje. Nogle af kahytterne har begrænset udsigt.

Kahyttens størrelse: fra 14 m².

Kahytternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Udvendig kahyt

I de udvendige kahytter er der to behagelige senge, der efter ønske kan sættes sammen til en dobbeltseng. I kahytternes udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar og sikkerhedsboks (ikke i alle skibsklasser). Kahytterne har badeværelse (i visse kahytter er der ud over brusebad også badekar).

Der er udvendige kahytter på alle Holland America Lines skibe, men deres størrelse varierer fra skib til skib. Alle udvendige kahytter har vindue.

Kahyttens størrelse: 14–30 m²

Billedeksempler: MS Koningsdam, MS Veendam
Kahytternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Balkonkahyt

I balkonkahytterne er der to behagelige senge, der efter ønske kan sættes sammen til en dobbeltseng. I kahytternes udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar og sikkerhedsboks (ikke i alle skibsklasser). Kahytterne har badeværelse (i visse kahytter er der ud over brusebad også badekar). Ud over dette har kahytterne også en lille lounge og en balkon i en hyggelig størrelse.

Kahytternes størrelse varierer fra skib til skib.

Kahyttens størrelse: 20–40 m² inkl. balkon

Billedeksempler: MS Nieuw Amsterdam, MS Veendam
Kahytternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Vista-suite

I de hyggelige Vista-suiter er der to behagelige senge, der efter ønske kan sættes sammen til en dobbeltseng. I suitens udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar/køleskab og sikkerhedsboks (ikke i alle skibsklasser). Suiten har et badeværelse (visse suiter har badekar eller boblebad). Derudover har suiten en hyggelig lounge og en balkon.

Suitens størrelse: 20–35 m²

Billedeksempel: MS Veendam
Kahytternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Pinnacle-suite

I de hyggelige Pinnacle-suiter er der en stor dobbeltseng samt en ekstra seng til 1-2 personer.

I suitens udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, sikkerhedsboks, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar/køleskab. På en del af skibet omfatter udstyret i Pinnacle-suiterne også et gæstetoilet, et lydsystem samt en mikrobølgeovn. I suiten er der et badeværelse med bruser og boblebad. Derudover har suiten en stor lounge, spiseplads, garderobe samt balkon.

Suitens størrelse: 25–65 m²

Billedeksempler: MS Veendam, MS Rotterdam
Pinnale-suiternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Neptune-suite

I de hyggelige Neptune-suiter er der to behagelige senge, der efter ønske kan sættes sammen til en dobbeltseng. Desuden er der en ekstra seng til to personer i suiten. I suitens udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar/køleskab og sikkerhedsboks (ikke på alle skibe). I suiten er der et badeværelse med bruser og boblebad. Derudover har suiten en stor lounge samt balkon.

Suitens størrelse: 25–65 m²

Billedeksempel: MS Nieuw Amsterdam, MS Eurodam
Neptune-suiternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Signature-suite

I Signature-suiterne er der to behagelige senge, der efter ønske kan sættes sammen til en dobbeltseng. I suitens udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar/køleskab og sikkerhedsboks (ikke på alle skibe). I kahytten er der et badeværelse med bruser og boblebad. Derudover har suiten en stor lounge samt balkon.

Suitens størrelse: 25–37 m²

Billedeksempel: MS Eurodam
Signature-suiternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Kampagner

Skibsklass

Pinnacle

Til Pinnacle-klassen hører flådens største skib, MS Koningsdam, der blev færdigbygget i 2016, og MS Nieuw Statendam, der blev klar i slutningen af 2018. På de moderne skibe er der plads til 2650 passagerer. Til lækkerierne om bord på disse skibe hører blandt andet teateret World Stage, hvor der til shows anvendes LED-skærme, samt den franske specialrestaurant Sel de Mer.