MS Rotterdam

Bestil krydstogt

MS Rotterdam er det tredje krydstogtskib i Pinnacle-klassen og det syvende skib med navnet Rotterdam i rederiets historie. Det første skib med navnet Rotterdam var rederiets allerførste krydstogtskib, så navnets rødder strækker sig langt tilbage i rederiets historie. Skibet har karakteristiske træk fra Holland America Line, lige fra prisvindende mad til en omfattende underholdning og imponerende kunstværker. Udvalget af kahytter omfatter forskellige typer, herunder enkeltkahytter og rummelige familiekahytter ud over standardkahytter.

Spisning

Skibets hovedrestaurant er den imponerende “Dining Room”. Andre inkluderede spisemuligheder omfatter buffé restauranten “Lido Market”, afslappet diner-mad i pool restauranten “Dine-In”, pizzeria “New York Deli & Pizza” samt den traditionelle hollandske kaffe- og snackbar “Grand Dutch Café”. Udover disse muligheder er der også seks specialrestauranter med ekstra omkostninger. Disse inkluderer blandt andet den franske restaurant “Rudi’s Sel de Mer”, sushirestauranten “Nami Sushi” og steakhouse-restauranten “Pinnacle Grill”. Club Orange-kunder har også deres egen private restaurant.

Underholdning

Ombord på skibet kan man nyde et varieret udvalg af livemusik. I “Rolling Stone Rock Room” kan man jamme til klassiske rockhits. “Lincoln Center Stage” byder på kammermusik, “Billboard Onboard” præsenterer live-optrædener af hitlister, og i “B.B. King’s Blues Club” kan man nyde Memphis-musikkens perler. Teaterforestillingen på “World Stage” afrundes med en 270-graders LED-skærm, der gør forestillingerne endnu vildere

Sport og velvære

Skibets “Greenhouse Spa & Salon” er et dejligt afslapningssted på fordækket. Spaen tilbyder et bredt udvalg af behandlinger lige fra massage til ansigtsbehandlinger. Tæt på spaen finder du også skibets fitnesscenter. På dæk med swimmingpoolen og spabadene er der en bevægelig glaskuppel, der beskytter poolområdet i dårligt vejr. Et dæk højere er der en løbebane og en sportsbane.

Teknisk information

 • Bygget 2021
 • Renoverat
 • Bruttoton 99 800 t
 • Længde 300 m
 • Bredde 35 m
 • Dæk 12
 • Passagerer 2 670
 • Personale 1 025
 • Kahytter 1 340

Tjenester

 • Restauranter 11
 • Barer 6
 • Teater
 • Kasino
 • Bibliotek
 • Fitnesscenter
 • Spa
 • Swimmingpools 3
 • Jacuzzi 7
 • Program for børn
 • WiFi
 • Roomservice 24/7
 • Kahytter med dør mellem dem
 • Handicapkahytter
 • Enkeltkahytter
 • Elektricitet 110/220 V

Kahytter

Indvendig kahyt

I de indvendige kahytter er der to behagelige senge, der efter ønske kan sættes sammen til en dobbeltseng. I kahytternes udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar og sikkerhedsboks (ikke i alle skibsklasser). Kahytterne har badeværelse.

Der er indvendige kahytter på alle Holland America Lines skibe, men deres størrelse varierer fra skib til skib.

Kahyttens størrelse: 14–25 m²

Billedeksempler: MS Eurodam, MS Koningsdam, MS Rotterdam
Kahytternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Udvendig kahyt

I de udvendige kahytter er der to behagelige senge, der efter ønske kan sættes sammen til en dobbeltseng. I kahytternes udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar og sikkerhedsboks (ikke i alle skibsklasser). Kahytterne har badeværelse (i visse kahytter er der ud over brusebad også badekar).

Der er udvendige kahytter på alle Holland America Lines skibe, men deres størrelse varierer fra skib til skib. Alle udvendige kahytter har vindue.

Kahyttens størrelse: 14–30 m²

Billedeksempler: MS Koningsdam, MS Veendam
Kahytternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Balkonkahyt

I balkonkahytterne er der to behagelige senge, der efter ønske kan sættes sammen til en dobbeltseng. I kahytternes udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar og sikkerhedsboks (ikke i alle skibsklasser). Kahytterne har badeværelse (i visse kahytter er der ud over brusebad også badekar). Ud over dette har kahytterne også en lille lounge og en balkon i en hyggelig størrelse.

Kahytternes størrelse varierer fra skib til skib.

Kahyttens størrelse: 20–40 m² inkl. balkon

Billedeksempler: MS Nieuw Amsterdam, MS Veendam
Kahytternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Vista-suite

I de hyggelige Vista-suiter er der to behagelige senge, der efter ønske kan sættes sammen til en dobbeltseng. I suitens udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar/køleskab og sikkerhedsboks (ikke i alle skibsklasser). Suiten har et badeværelse (visse suiter har badekar eller boblebad). Derudover har suiten en hyggelig lounge og en balkon.

Suitens størrelse: 20–35 m²

Billedeksempel: MS Veendam
Kahytternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Pinnacle-suite

I de hyggelige Pinnacle-suiter er der en stor dobbeltseng samt en ekstra seng til 1-2 personer.

I suitens udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, sikkerhedsboks, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar/køleskab. På en del af skibet omfatter udstyret i Pinnacle-suiterne også et gæstetoilet, et lydsystem samt en mikrobølgeovn. I suiten er der et badeværelse med bruser og boblebad. Derudover har suiten en stor lounge, spiseplads, garderobe samt balkon.

Suitens størrelse: 25–65 m²

Billedeksempler: MS Veendam, MS Rotterdam
Pinnale-suiternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Neptune-suite

I de hyggelige Neptune-suiter er der to behagelige senge, der efter ønske kan sættes sammen til en dobbeltseng. Desuden er der en ekstra seng til to personer i suiten. I suitens udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar/køleskab og sikkerhedsboks (ikke på alle skibe). I suiten er der et badeværelse med bruser og boblebad. Derudover har suiten en stor lounge samt balkon.

Suitens størrelse: 25–65 m²

Billedeksempel: MS Nieuw Amsterdam, MS Eurodam
Neptune-suiternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Signature-suite

I Signature-suiterne er der to behagelige senge, der efter ønske kan sættes sammen til en dobbeltseng. I suitens udstyr er der blandt andet inkluderet TV, telefon, DVD og filmtjenester med On-Demand, aircondition samt minibar/køleskab og sikkerhedsboks (ikke på alle skibe). I kahytten er der et badeværelse med bruser og boblebad. Derudover har suiten en stor lounge samt balkon.

Suitens størrelse: 25–37 m²

Billedeksempel: MS Eurodam
Signature-suiternes størrelse, indretning og udstyr varierer afhængigt af skib.

Galleri

Kampagner