Program for børn og unge

På Holland America Lines krydstogtskibe arrangeres der et program for børn mellem 3-17 år. På de fleste af skibene findes der et separat, bemandet legeområde til børn, hvor du kan lade barnet lege i nogle timer. Til ældre børn arrangeres et separat program i klubben The Loft and The Oasis.

Club HAL – Kids er til børn i alderen 3–7, som kan selv kan gå på toilettet. Den bemandede børneklubs program omfatter blandt andet historiefortælling, puslespil, fest, skattejagt og pizza-party. Kyndigt personale tager sig af børnene.

Club HAL – Tweens er til børn i alderen 8–12. Klubbens program omfatter blandt andet karaoke, spilleturneringer på Xbox og Wii, sport og hygge med nye kammerater.

The Loft and The Oasis er en klub, der henvender sig til teenagere på 13-17 år, hvor der synges karaoke, spilles spil tilbydes danse- og sportsundervisning, og der danses disco. På krydstogter, hvor der er mange børn med, arrangeres Holland America Line Talent Show. På skibene i Vista-klassen er der intet særligt program for teenagere.