Underholdningsprogram

På Holland America Lines krydstogtskibe satses der på underholdning af høj kvalitet og alsidig live-musik.

 

Underholdning

Teaterprogrammet omfatter blandt andet produktioner i Las Vegas-stil, koncerter, stand up-forestillinger og tryllekunstnere. En nyhed om bord på MS Koningsdam er det innovative World Stage-teater, der forener underholdning og musik ved hjælp af LED-skærme. På World Stage præsenteres blandt andet dokumentarfilm fra BBC Earth til toner fra orkesteret. Der præsenteres også et afvekslende udvalg af live-musik om bord. På Lincoln Center Stage* spilles klassisk musik. Billboard Onboard* derimod præsenterer kendte hits i form af pianomusik. B.B. King´s Blues Club tager Memphis med til søs – det dygtige bluesband består af otte musikere, der underholder publikum om aftenen på scenen i Queens Lounge*.

Om bord på skibet kan du også fordrive tiden i et stort antal barer og lounger. På Crow´s Nest kan du ud over den fantastiske havudsigt også nyde gode cocktails. På whiskybaren Notes* kan du smage på over 130 forskellige slags whisky. Ocean Bar er et godt sted til at beundre havudsigten.

På alle rederiets skibe er der også et kasino. Film præsenteres i teatret eller på dæk. På nogle af skibene krydres filmaftenerne med popcorn, der er inkluderet i prisen.

*Er ikke på alle krydstogtskibe

 

Aktiviteter

På Holland America Lines krydstogtskibe arrangeres der mange forskellige slags programmer. Gå til vinsmagning, deltag i foredrag eller lær at redigere billeder i Digital Workshop. Læs dagens avis på en af skibets caféer, eller snus rundt i bibliotekets store udvalg af læsestof. På skibet er der flere tax free-butikker, som fx Merebella, der sælger smykker af høj kvalitet.

Der er indkøbt kunst for mere end 10 millioner kroner til rederiets krydstogtskibe, og du kan nyde kunsten både i kunstgalleriet, og når du går rundt på skibet. Holland America Line samarbejder også med Rijksmuseum i Amsterdam. Rijksmuseum at Sea præsenterer hollandske mesterværker for passagerne på en kreativ og innovativ måde*.

Der arrangeres madlavningskurser og shows på Culinary Arts Center. På MS Koningsdam fungerer Culinary Arts Center også som en restaurant, og i retterne har man anvendt blandt andet urter, der er dyrket om bord på skibet. På vinbaren Blend får du mulighed for at smage på, mikse og tappe en vin i din egen smag af skibets egne vine.

*Er ikke på alle krydstogtskibe