MS Leonora

Dette enestående flodkrydstogtsskib er bygget i 2008 og var oprindelig ment for det amerikanske marked. Skibet fremstår overbevisende med en moderne, men samtidig varm, indretning og atmosfære. Med en venlig besætning og et fantastisk køkken sikrer vi, at vore gæster får et uforglemmeligt krydstogt.

Afslappende ferie
Leonora sejler på de europæiske floder i sommerhalvåret samt jule- og nytårsafgange. Med hendes 67 kahytter er Leonora et af det mest luksuriøse flodkrydstogtsskibe i Europa. Hermed sikrer vi en afslappende, men samtidig oplevelsesrig rejse, som med tiden er blevet mere efterspurgt. Man får nemlig en komfortabel pause fra hverdagen, hvor gæster sidder i loungen, på soldækket eller nyder en middag i restauranten, glider vi fra by til by på spektakulære floder og vandveje.

Ombord

Kahytter På skibet er der 11 standard kahytter med vindue. Disse kahytter findes på skibets nederste dæk – Main deck. Kahytteren har en størrelse på 16 m². På “Upper deck” og “Middle deck” er der fordelt 56 kahytter med fransk balkon. Kahytterne er ca. 16 m². På øverste dæk – “Upper deck” – har vi skibets to suiter. Det er to luksuriøse suiter med fransk balkon, på ca. 24 m². Restaurant, lounge og bar Restauranten tilbyderne 3 daglige måltider. Om morgen kan gæsterne nyde vores store morgenmads buffet. Til middag bliver der serveret en 3-retters frokost og til aften serveres en 4-retters menu. Under middagene sejler vi somregel og man kan nyde udsigten som passere de store vinduer. Nyd en kop kaffe eller en drink i vores bar i panorama salonen, Husk Happy hour inden spisning. Andre faciliteter I løbet af dagen kan gæsterne slappe af på soldækket, enten i skygge eller solen. Det er også muligt at tage en tur i fitnessrummet eller snuppe en drink i spabadet. Der er gratis Wi-Fi på skibet.