Programmer for børn og unge

Som familievirksomhed byder MSC Cruises alle børn velkommen på deres krydstogter og tilbyder store rabatter helt op til 17-årsalderen. Hvert barn får også et sikkerhedsarmbånd, de kan tage på, når de går om bord, så både børn og forældre kan slappe af og føle sig trygge.

 

Mini Club og Junior Club

Klubberne for børn er opdelt i to aldersgrupper. Mini Club er for børn på 3-6 år. Junior Club er for børn på 7-11 år. Begge klubberne er bemandet med dygtige og kompetente medarbejdere, som sørger for, at børnene har det sjovt. I klubberne bliver der spillet en masse forskellige spil, dyrket sport, danset og arrangeret forestillinger. Der arrangeres også særlige fester for børnene (f.eks. Pizza Party). MSC Cruises’ partner LEGO tilbyder et stort udvalg af tilbehør, som børnene kan lege med. De mindste børn kan hygge sig med Chiccos pædagogiske legetøj.

 

Restauranter

I restauranterne er der barnestole til de mindste gæster, og det er muligt at have en babyseng i kahytterne. Om bord på alle skibene er der mælkeflaskevarmere, som på begæring kan leveres til kahytten. I restauranterne serveres der børneretter, og de lidt ældre børn kan vælge deres yndlingsretter på en omfattende børnemenu. Buffetrestauranten har åbent 20 timer i døgnet.

 

Young Club og Teens Club

De unge kan møde andre på deres egen alder i Young Club (12-14 år) eller Teens Club (15-17 år). De unge kan kaste sig over en bred vifte af aktiviteter som idrætsturneringer, dansekonkurrencer, spil og Wii-, Xbox- og PlayStation-turneringer.