MSC Yacht Club

Bestil krydstogt

Fred og ro og luksus – helt privat

Yacht Club er et privat område ombord på MSC Cruises’ skibe, som kun er tilgængeligt for passagerer, der bor i Yacht Club-suiter. Suiterne er placeret på skibets øverste dæk og er indrettet som et lille luksusskib på det store skib. Servicen er personlig og af høj kvalitet, og atmosfæren er mere intim end på resten af skibet. Afhængigt af hvilket skib du vælger, omfatter Yacht Club-området en elegant Top Sail Lounge med panoramaudsigt, en stilfuld restaurant og et pool-dæk med jacuzzi og bar.

Ud over den fremragende service og den intime atmosfære i Yacht Club har gæster, der bor i Yacht Club, adgang til alle de andre tjenester, restauranter og aktiviteter, der er tilgængelige på resten af skibet.

Yacht Club-området er tilgængeligt på alle MSC Cruises’ nyere skibe.

Yacht Club-fordele og -tjenester

• Prioriteret ombordstigning
• Butler- og concierge-tjenester døgnet rundt
• En kahyt eller suite med en særlig kropsvenlig madras, lagner af egyptisk bomuld, et udvalg af puder og et marmorbadeværelse
• Privat restaurant (ikke på alle skibe)
• Premium drikkevarepakke
• Internetpakke “Browse” for to enheder
• Adgang til et privat soldæk med pool, spabad og bar
• Adgang til den private Top Sail Lounge
• Adgang til spaområdet Thermal Suite

Morgenmad, frokost og middag serveres i Yacht Clubs eksklusive à la carte-restaurant. Passagererne kan frit vælge, hvornår de vil spise i restaurantens åbningstider. Der kan også bestilles måltider til en privat suite 24 timer i døgnet. Der er også en snackbuffet i Top Sail Lounge og på soldækket. Passagererne kan også spise i andre restauranter ombord.

Krydstogtprisen omfatter drikkevarer fra alle skibets restauranter og barer samt fra minibaren i din suite.

Yacht Club-suiter

Hver Yacht Club-suite er en lille oase af luksus. Sengene i suiterne har særligt kropsvenlige madrasser, og du kan vælge din egen pude fra et udvalg af puder. Sengelinned, badekåbe og tøfler er fremstillet af egyptisk bomuld af høj kvalitet. Dobbeltsenge kan efter anmodning opdeles i to enkeltsenge.

De luksuriøse badeværelser har marmorgulv, bruser og/eller badekar samt hårtørrer. Der er et udvalg af sundhedsprodukter til rådighed. Samtlige suiter på Yacht Club har aircondition, værdiboks, telefon og fladskærms-tv med film og tv-programmer. Store vinduer eller balkoner giver udsigt over havet og det forbipasserende landskab. Der er en butler til rådighed 24 timer i døgnet.

Yacht Club omfatter følgende suite-typer: Yacht Club Royal Suite, Yacht Club Deluxe Suite, Yacht Club Interior Suite og Yacht Club Executive & Family Suite. Suiter og specifikationer kan variere fra skib til skib.

Royal Suite
Royal Suite har en stor opholdsstue og et soveværelse med dobbeltseng. Soveværelset har et klædeskab og et badeværelse med bruser og badekar. Royal Suite har køleskab, kaffemaskine og en stor balkon med jacuzzi og spisebord. Suiten er på cirka 56 m².

Deluxe-suite
Deluxe-suiten på 28 m² har en kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng. Badeværelset har et badekar og/eller en rummelig bruser. Suiten har et klædeskab og egen balkon.

Indvendig suite
Den indvendige suite har dobbeltseng, garderobe og badeværelse med bruser. Suiten er på 16 m².

Executive- og familiesuite
Suiten har panoramavinduer, dobbeltseng, rummeligt klædeskab og badeværelse med badekar.