Norwegian Prima

Bestil krydstogt

Norwegian Prima er det første skib i den nye skibsklasse, med samme navn, og skibet bliver klart i 2022. Filosofien bag skibet er at skabe så meget plads som muligt for gæsterne ombord, og kahytterne er rederiets hidtil mest rummelige. Norwegian Prima har også en af de største suiter til søs, The Haven Premier Owner’s Suite med tre soveværelser. Følelsen af åbne rum er også til stede i skibets fælles arealer. Waterfront, kendt fra andre skibe, har fået et nyt navn og masser af ekstra plads. Ocean Boulevard-promenaden går hele vejen rundt på dæk 8 og dækker hele 4000 m². På promenaden kan du nyde både lækker mad og en række udendørs aktiviteter.

Måltider
Norwegian Primas nye madkoncept Indulge Food Hall består af 11 forskellige spisesteder, hvor du kan spise indendørs eller udendørs med strålende havudsigt. Hver restaurant har sin egen menu og sit eget unikke tema. I Indulge Food Hall er der flere nye restauranter, såsom Seaside Rotisserie, der serverer forskellige bøffer, den spanske Tapas Food Truck, Nudls, der serverer nudelretter fra hele verden, Tamara, der serverer klassiske indiske retter, Latiner Quarter, der serverer klassiske latinske retter med et tvist og Garden Kitchen, der serverer friske salater. Desserten kan hentes hos Just Desserts, Just Ice Cream Parlor eller den gamle favorit Coco’s, der serverer hjemmelavet slik. Der er også andre kendte restauranter som Q Texas Smokehouse med retter fra de amerikanske sydstater og Starbucks. Foruden restauranterne i Indulge Food Hall er der også en moderne udgave af Local Bar & Grill og specialrestauranterne Onda by Scarpetta og mexicanske Los Lobos ombord. Der er et alternativ for alle smagsløg ombord på Norwegian Prima!

The Haven
The Haven har fundet et nyt hjem og er flyttet til skibets agter, med en fantastisk havudsigt. The Haven et eksklusivt område kun tilgængeligt for de gæster der bor i en af de luksuriøse suiter. Her kan du slappe af på The Haven Courtyard, med en privat infinity pool og soldæk, blive forkælet af egen butler og nyde fantastiske måltider i områdets egne restauranter. Blot få skridt væk har du adgang til unikke specialrestauranter, prisvindende shows og alle de andre spændende aktiviteter, skibet har at tilbyde.

Ocean Boulevard
Promenaden på Ocean Boulevard hvor du er tæt på havet og har 360 graders udsigt hele vejen rundt, er en af skibets bedste attraktioner. Her findes, ud over den nye Indulge Food Hall, også skulpturhaven Concourse, to glasbroer, såkaldte Oceanwalks, den udendørs lounge La Terraza og poolområdet Infinity Beach.

Teknisk information

 • Bygget 2022
 • Renoverat
 • Bruttoton 142 500 t
 • Længde 295 m
 • Bredde 40 m
 • Dæk 16
 • Passagerer 3 200
 • Personale 1 390
 • Kahytter 1 645

Højdepunkter

 • The Haven

  Skjult i agterenden på dæk otte er The Haven by Norwegian®, et eksklusivt område, der kun er tilgængeligt for gæster, der bor i en af luksussuiterne. Her kan du slappe af på The Haven Courtyard med en privat infinity-pool, solterrasse og spa, blive forkælet af din egen butler og nyde fantastiske måltider i områdets egne restauranter. Bare et par skridt væk har du adgang til alle de andre spændende aktiviteter, som skibet har at tilbyde.

 • Freestyle cruising

  Norwegian Cruise Line krydstogter er kendt for deres afslappede stemning ombord. Norwegian Cruise Line kalder sig for innovatøren blandt rederierne og er gået forrest i forhold til at ophæve traditionelle faste spisetider. I stedet kan alle i princippet spise, når de vil, og udvalget af restauranter er meget stort, med alt fra gourmet restauranter til Street Food.

 • Ocean Boulevard

  Ocean Boulevard, der går hele vejen rundt på det ottende dæk, tilbyder en fantastisk 360-graders havudsigt, og på Oceanwalk-glassbroerne har du bogstaveligt talt havet under dine fødder. På promenaden finder du restauranter og barer, både indendørs og udendørs. Der er også de nye infinity-pools og masser af plads til at solbade. Afslut dagen med at kigge på stjernehimlen og den levende ild i den hyggelige Indulge Lounge.

 • Indulge Food Hall

  Indulge Food Hall er et Street Food Market med 11 forskellige restauranter og caféer, hver med sin egen unikke menu. Der serveres delikatesser fra hele verden, såsom forskellige slags nudler, klassisk indisk mad, latinske delikatesser, spansk gademad, bøf á la Texas og friske salater. Til den søde tand er der også fantastiske desserter, hjemmelavet slik og lækker is. Når du er mæt, kan du slappe af med en cocktail i en af liggestolene.

Kahytter

Balkonkahyt

– Kahytstørrelse: 16 m² (balkon 4 m²)
– Dobbeltseng (eller 2 enkeltsenge)
– Badeværelse med brusebad og toilet
– Sofa
– TV, telefon og minibar
– Aircondition
– Pengeboks

Club Balcony

– Kahytstørrelse: 18 m² (balkon 4 m²)
– Dobbeltseng (eller 2 enkeltsenge)
– Badeværelse med brusebad og toilet
– Sofa
– TV, telefon og minibar
– Aircondition
– Pengeboks

Indvendig kahyt

– Kahytstørrelse: 15 m²
– Dobbeltseng (eller 2 enkeltsenge)
– Badeværelse med brusebad og toilet
– TV, telefon og minibar
– Aircondition
– Pengeboks

Suite

– Størrelse: ca. 24-32 m² (balkon 4-18 m²)
– Dobbeltseng
– Badeværelse med brusebad og toilet
– Sofa
– TV, telefon og minibar
– Aircondition
– Pengeboks
– Concierge

 

The Haven Owner Suite

– Størrelse: ca. 42-120 m² (balkon 50-75 m²)
– Jacuzzi på balkonen
– Et eller to soveværelser
– Et eller to badeværelse med brusebad/badekar og toilet
– Stue med spiseplads
– TV, telefon og minibar
– Aircondition
– Pengeboks
– Concierge

Udvendig kahyt

– Størrelse: 17 m²
– Dobbeltseng eller to enkeltsenge
– Badeværelse med brusebad og toilet
– Sofa
– TV, telefon og minibar
– Aircondition
– Pengeboks

Galleri

Kampagner

Skibsklass

Prima

Prima-klassen kommer at bestå af seks moderne skibe med vægt på åbne rum og innovativt design. Det første skib i klassen, Norwegian Prima, vil blive lanceret i 2022. De øvrige skibe forventes at være færdige i 2023-2027. Nyheder i Prima-klassen er blandt andet Ocean Boulevard og Indulge Food Hall.