The Haven Suites

Bestil krydstogt

Et skib på skibet

The Haven er Norwegian Cruise Lines’ private suiteområde og tilbyder de mest komfortable, bedst udstyrede og største kahytter på skibet. Suiten har et privat soldæk, en restaurant og en lounge, som kun er tilgængelig for gæster i The Haven.

The Haven er, som navnet antyder, et fristed af privatliv på skibets øverste dæk. Det kan ses som et “skib i skibet”. Gæsterne på The Haven får de samme faciliteter af høj kvalitet som på et lille luksuskrydstogtskib, men har samtidig adgang til de aktiviteter og muligheder, restauranter og barer, der findes på et stort skib.

Gæster, der bor i The Haven, har fortrinsadgang til skibets faciliteter under hele krydstogtet. De har for eksempel deres eget check-in og check-out. Gæsterne i suiterne på The Haven har også adgang til en personlig butler 24 timer i døgnet, og The Havens egen reception kan hjælpe med at bestille middage og udflugter.

Fordele og tjenester i The Haven

• Personlig indtjekning/udtjekning
• Butlerservice døgnet rundt
• Concierge-service, der hjælper dig med at bestille måltider, underholdning og udflugter
• Frisk frugt og forfriskninger serveret på soldækket
• Måltider i suiten

• Prioritetsreservationer til restauranter og underholdningsprogrammer
• Adgang til The Haven Courtyard med privat pool, soldæk, spabad og fitnesscenter

• Mousserende vin, vand på flaske og frugt serveret i suiten den første dag på dit krydstogt (kun i villa med to soveværelser, Courtyard Penthouse, Spa Suite og Penthouse)
• Minibar og kaffe/espresso/cappuccino-maskine
• The Haven Menu
• Morgenmad til at tage med, for eksempel frugtsalater, friskbagte kager, pålæg og desserter
• Snacks serveres i suiten hver aften
• Invitationer til morgenmad og frokostarrangementer
• Invitationer til cocktailpartyer
• Cocktailparty med skibets officerer

• Norwegian Bliss Collection-madrasser
• Sengelinned, duntæpper og puder af høj kvalitet
• Bløde badekåber, tøfler og store håndklæder
• Luksus bade- og skønhedsprodukter

Højdepunkter

  • Privat lounge og restaurant

    Hæng ud med venner, bestil en drink fra baren eller slap af med en bog – Haven Lounge er en lounge, hvor du kan glemme alt andet for en stund. Om aftenen kan du spise i The Havens egen restaurant eller bestille et måltid, som din butler serverer direkte til din suite. Fås på Breakaway-, Breakaway Plus- og Prima-skibe.

  • Privat pool-dæk

    Nyd solen på soldækket, tag en dukkert i poolen, eller lad spabadet massere de sidste spændinger i kroppen væk. Havens private pool-område er det perfekte sted at trække sig tilbage fra den travle hverdag. Aldersgrænsen på soldækket er 16 år.

The Haven-suiter

Garden Villa

Suite med tre soveværelser og terrasse.
Den moderne indrettede suite har tre soveværelser, en rummelig opholdsstue, store vinduer og en udendørs terrasse med spabad og privat spiseplads. Suiten har tre badeværelser. Garden Villa er op til 600 m² stor og har plads til op til otte personer.

Tilgængelig på Norwegian Gem, Norwegian Pearl, Norwegian Jade, Norwegian Dawn, Norwegian Star og Norwegian Jewel.

Familiesuite med stor balkon

Suite med to soveværelser og balkon.
Denne moderne og stilfuldt indrettede suite har et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, begge med eget badeværelse. Familiesuiten med to soveværelser er på 47 m² og kan rumme op til seks personer.

Tilgængelig på Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel, Norwegian Bliss, Norwegian Pearl, norwegian Prima och Norwegian Viva. 

Deluxe Owner’s Suite

Suite med stor balkon.
Elegant møbleret suite på 121 m² med store vinduer og fantastisk udsigt. Suiten har en kombineret opholds- og spiseplads, en stor balkon og et soveværelse (to på nogle skibe). Deluxe Owner’s Suite har plads til op til seks personer og har en stor balkon og en stor terrasse.

Tilgængelig på Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Pearl, Norwegian Gem, Norwegian Bliss, Norwegian Jade, Norwegian Prima och Norwegian Viva

Penthouse-suite

Suite med balkon.
Nogle af kahytterne er designet til den perfekte, romantiske ferie – de har en rund seng og et luksuriøst badeværelse med glasvæg. Nogle kahytter har en dobbeltseng, gulv til loft-vinduer og plads til en tredje gæst. Kahytterne er på 41 m² og har egen balkon.

Tilgængelig på Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel, Norwegian Bliss , Norwegian Pearl, Norwegian Prima och Norwegian Viva.

Agter Penthouse-suite

Fra denne suite på 61 m² i skibets agterstavn kan du se solen gå ned i horisonten. Suiten har soveværelse med kingsize-seng, badeværelse, opholds- og spiseplads samt egen balkon. Der er plads til i alt fire personer.

Tilgængelig på Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Bliss, Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Prima och Norwegian Viva.

Deluxe Spa-suite/Spa-suite

Suite med balkon.
Disse suiter tilbyder en komplet spaoplevelse på eget værelse. Deluxe Spa Suite og Spa-suite har kingsize-seng, spabad og bruser med vandfald og flere massagestråler. Suiterne giver nem adgang til skibets spa og fitnesscenter. Brugen af de termiske spasuiter er inkluderet i prisen for suiterne i spa-tiden. Suiterne er mellem 28 og 35 m² store.

Deluxe Spa-suite er tilgængelig på Norwegian Escape. Spa-suite tilgængelig på Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Bliss,  Norwegian Epic, Norwegian Prima och Norwegian Viva