Underholdning og aktiviteter

Underholdning og aktiviteter

Man keder sig bestemt ikke hos Norwegian Cruise Line! Udbuddet af underholdning er stort. Om aftenen er der altid et Broadway-show eller en musical i teatret, f.eks. Legally Blonde og Rock of Ages. Derudover er der livemusik, cirkus, tryllekunstnere, standupcomedy og dans. Der arrangeres tit fester om bord, hvor du kan more dig og danse med de andre rejsende.

 

Aktiviteter

Hvis det er et adrenalinkick, du er ude efter, var det så ikke noget at gå planken ud to meter fra skibet og højt over havet? Her er også tovbane, klatrevæg, minigolfbane og bungy-trampolin. Men der er mange flere aktiviteter. Du kan f.eks. også spille basket, volleyball og fodbold eller løbe en tur.

 

Shopping

Skibets mærkevareprodukter af høj kvalitet er naturligvis taxfree. Du kan købe løs af fine smykker, kosmetik og produkter til strandlivet. Sortimentet indeholder også kunst og souvenirs til hjemmet. Hver dag er der særtilbud, som gør dine indkøb endnu mere fordelagtige.

 

Vandsport

Norwegian Cruise Line har flere swimmingpools, boblebade og vandrutsjebaner. De nyere skibe har endda vandlande og flere etager høje, imponerende vandrutsjebaner. Børnene er der også tænkt på. Der er masser af muligheder for, at de mindste kan lege og plaske omkring i vandet. Der er også fredfyldte soldæk, hvor du kan slappe af i ro og fred, måske med en god bog.