Le Lapérouse

Bestil krydstogt

Det innovative og smukt strømlinede Le Lapérouse blev bygget i 2018. Skibet er opkaldt efter den franske opdagelsesrejsende Jean-François de La Pérouse. Den luksuriøse ekspeditionsyacht, der tilhører Ponant Explorers-klassen, er 128 meter lang og har plads til omkring 180 passagerer. Alle skibets 92 kahytter har en balkon, hvorfra med kan beundre de dagligt skiftende udsigter.

Stemningen om bord

Da Le Lapérouse er et relativt lille skib er atmosfæren om bord meget intim. Om bord råder rederiets franske rødder, en elegant, men afslappet stemning. Dresscoden om bord er smart casual. På ekspeditionskrydstogter kan det betale sig at klæde sig praktisk på, og behagelige sko er et must. Ved kaptajnens gallamiddag forventes de rejsende at klæde sig pænt på. Det primære sprog om bord på skibet er fransk, men personalet taler også engelsk.

Kahytter

Alle kahytterne har balkon og indretningen er lys og moderne. Kahytterne har to separate senge, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng, hvis det ønskes. Kahytterne er ud over standardudrustningen udstyret med fladfladskærm-tv, iPod-dockingstation, skrivebord, aircondition, minibar, pengeskab, telefon, hårtørrer og badeværelse med bruser. Kahytterne varierer i størrelse mellem 19 m² store deluxe-kahytter og 45 m² store deluxesuiter. Skibet har også en Owner’s Suite, på hvis 30 m² store balkon du kan slappe af i et privat boblebad.

Måltider

Som forventet ses den franske indflydelse på skibets to restauranter. Menuerne er planlagt i samarbejde med Michelin-kokken Alain Ducasses firma, Ducasse Conseil. Fra yachtens hovedrestaurant på det fjerde dæk har du en fantastisk panoramaudsigt. Restauranten er indrettet på en måde, der giver alle rejsende mulighed for at spise deres måltider på samme tid. En grillrestaurant, der er egnet til mere afslappede måltider, ligger på dæk tre. Begge restauranter serverer morgenmad, frokost og middag. Der kræves ikke bordbestilling til hovedrestauranten, men selskaber på 6-8 personer kan, hvis de ønsker det, booke et bord på forhånd. Hvis man vil spise middag i grillrestauranten, bør man booke bord. Roomservice er gratis og åben 24 timer i døgnet.

Velvære og aktiviteter

På trods af sin ringe størrelse tilbyder Le Lapérouse mange forskellige aktiviteter. Skibets motionscenter har åbent døgnet rundt. Overfor motionscenteret ligger Ponant Yacht Spa, hvor flere forskellige typer behandlinger tilbydes – fra massage til ansigtsbehandlinger. Foruden spaområdet er der også en sauna og skønhedssalon, der f.eks. tilbyder manicure og frisørservice. På soldækket kan du slappe af i en opvarmet pool, og hvis vejret tillader det, tage solbad i liggestolene. Vandsportscentret Marina kan bruges, når yachten ligger for anker. Marina leverer udstyr til f.eks. kano, vandski, fiskeri og snorkling.

Yachten har flere loungeområder, hvor rejsende kan slappe af og tilbringe tid. Den innovative Blue Eye Lounge er placeret på skibets nederste dæk undervandlinien. Loungen-området giver dig mulighed for at se og høre livet under vandet, når det er bedst. Over vandlinien kan du i stedet beundre udsigten fra Observatory Lounge på dæk seks.

På dæk tre er der et teater med 188 pladser udstyret med en enorm LED-væg. I teatret kan du følge musikoptrædener og teaterforestillinger samt foredrag. Der vises også film på LED-væggen.

Teknisk information

 • Bygget 2018
 • Renoveret
 • Bruttoton 9 900 t
 • Længde 130 m
 • Bredde 20 m
 • Dæk 7
 • Passagerer 185
 • Personale 110
 • Kahytter 90

Tjenster

 • Restauranter 2
 • Barer 3
 • Teater
 • Fitnesscenter
 • Swimmingpool 1
 • Jacuzzi
 • Wifi
 • 24 t roomservice
 • Handicapkahytter
 • Elektricitet 110/220 v

Kahytter

Deluxe-kahyt med balkon

Kahytterne har to separate senge, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng, hvis det ønskes. Kahytterne er ud over standardudrustningen udstyret med fladskærms-tv, iPod-dockingstation, skrivebord, aircondition, minibar, pengeskab, telefon, hårtørrer og badeværelse med bruser. Kahytterne ligger på dæk tre og har allesammen egen balkon.

Kahytternes størrelse: 19 m²
Balkonens størrelse: 4 m²

Deluxe-suite

Suiterne har to separate senge, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng, hvis det ønskes. Suiterne er ud over standardudrustningen udstyret med fladskærms-tv, iPod-dockingstation, skrivebord, aircondition, minibar, pengeskab, telefon, hårtørrer og badeværelse med bruser. Suiterne er beliggende på dæk fire, fem og seks. Suiterne har egen balkon.

Suiternes størrelse: 28 m²
Balkonens størrelse: 6 m²

Billledeksempel fra skibet Le Lapérouse.

Grand Deluxe-suite

Suiterne har to separate senge, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng, hvis det ønskes. Suiterne er ud over standardudrustningen udstyret med fladskærms-tv, iPod-dockingstation, skrivebord, aircondition, minibar, pengeskab, telefon, hårtørrer og badeværelse med badekar. Suiterne er beliggende på dæk fem og seks. Rejsende i suiterne har egen butler til rådighed. Suiterne har egen balkon.

Suiternes størrelse: 45 m²
Balkonens størrelse: 30 m²

Billledeksempel fra skibet Le Champlain.

Owner’s Suite

Skibets eneste Owner’s suite ligger i agterenden på dæk fem eller seks. Suiten har to separate senge, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng, hvis det ønskes. Suiterne er ud over standardudrustningen udstyret med to fladskærms-tv, iPod-dockingstation, skrivebord, aircondition, minibar, pengeskab, telefon, hårtørrer, separat toilet og badeværelse med bruser og badekar. Rejsende i suiterne har egen butler til rådighed. Suiten har en rummelig balkon med eget boblebad.

Suitens størrelse: 45 m²
Balkonens størrelse: 30 m²

Billledeksempel fra skibet Le Lapérouse.

Prestige-kahyt med balkon

Kahytterne har to separate senge, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng, hvis det ønskes. Kahytterne er ud over standardudrustningen udstyret medflad skærms-tv, iPod-dockingstation, skrivebord, aircondition, minibar, pengeskab, telefon, hårtørrer og badeværelse med bruser. Kahytterne er beliggende på dæk fire, fem og seks. Kahytterne har egen balkon.

Kahytternes størrelse: 19 m²
Balkonens størrelse: 4 m²

Prestige-suite

Prestige-suiten har to værelser, begge med egen entré. Suiterne har to separate senge, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng og det andet værelse har en sovesofa. Suiterne er ud over standardudrustningen udstyret med fladskærms-tv, iPod-dockingstation, skrivebord, aircondition, minibar, pengeskab, telefon, hårtørrer og to badeværelser med bruser. Suiterne er beliggende på dæk fem og seks. Rejsende i suiterne på dæk seks har egen butler til rådighed. Suiterne har egen balkon.

Suiternes størrelse: 38 m²
Balkonens størrelse: 8 m²

Billledeksempel fra skibet L’Austral.

Privilege-suite

Suiterne har to separate senge, som kan flyttes sammen til en dobbeltseng, hvis det ønskes. Suiterne er ud over standardudrustningen udstyret med fladskærms-tv, iPod-dockingstation, skrivebord, aircondition, minibar, pengeskab, telefon, hårtørrer og badeværelse med bruser. Suiterne er beliggende på dæk fem og seks. Rejsende i suiterne på dæk seks har egen butler til rådighed. Suiterne har egen balkon.

Suiternes størrelse: 32 m²
Balkonens størrelse: 8 m²

Billledeksempel fra skibet Le Lapérouse.

Galleri

Ponant Explorers

Ponant Explorers skibsklasse inkluderer to splinternye luksus ekspeditionsskibe. Skibene er passende blevet opkaldt efter franske opdagelsesrejsende. Skibene kan rumme ca. 180 passagerer og 110 besætningsmedlemmer.